Katt bortskänkes

...Sover på dagarna, är vaken på nätterna.
Favoritsysselsättningar: Krafsa på garderobsdörr precis när matte och husse intagit djupsömn. Krafsa på toalettdörr när matte eller husse har stängt den för att vara på toaletten ifred, får komma in, hoppar upp i handfatet, hoppar ner, krafsa på toalettdörr och vill ut. Krafsa på sovrumsdörr när sambo ligger och sover och ska upp tidigt och jobba, dörren öppnas, krafsa på den öppnade dörren eller på listen bredvid vilket ofta utlöser bråk mellan matte och husse då ena menar att den måste sova och andra att det inte går att kontrollera katten, lämnar situationen med viftande svans. Äta blommor, helst om det är möjligt välta ner kruka/ vas. Äta på fransar på filtar i soffan. Äta på paketsnören och sedan spy upp dom. Äta på ren tvätt som hänger på tork på tvättställning i vardagsrum. Dricka ur matte och husses drickglas istället för sin egna skål, detta genom attstoppa ner tassen i glaset och sedan slicka på tassen.Kliva på tagentbord när husse eller matte sitter vid datorn.

OBS! Kan ibland vara lugn och ganska trevlig.  


Kommentarer
Postat av: Annica

hej Sara, ja tycker det låter som att kattrackaren är uttråkad och gärna skulle vilja komma upp till norrland och springa ute hela dagarna ;)

Hoppas du kommer med planet i kväll så att vi får träffas :)

Kram kram

2009-02-23 @ 11:50:11
Postat av: Petter

Ja du har väl kanse missat ca 25-30 andra jobbiga/onda saker den där katten har för sig bakom ryggen på oss!!!!

2009-02-24 @ 18:50:33
URL: http://saraeng.blogg.se/
Postat av: natalie

det sjuka är att hon se ut som " titta på mig jag är så sjukt lugn å vacker katt" men det lyser endå i ögonen på henne att hon är en djävul! grymm katt!

2009-02-24 @ 22:57:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0