Steker i poolen, inga konstigheter!


Baddagar!

Våran dator lever sitt eget liv så därför styr den när jag kan blogga. Det blir när datorn vill helt enkelt. I helgen jobbade ju jag kväll, Petter var ledig och i Öregrund. I lördags åkte jag hem till Linka efter jobbet. Drack lite Gin & Tonic och satt vid poolen och surrade. Kollade på Snowroller och somnade. I söndags började vi med en promenad på en timme, något seriöst! Sen var det bara svida om till bikinin och ligga och pressa vid poolen. Nu har Fred och Rosa köpt en värmepump av nått slag till poolen så nu är den 27 grader! Inte illa... Sen var jag tvungen att åka och jobba. Skulle ha kunnat betala dyrt för att slippa och ligga kvar vid poolen...



Igår när Petter åkte till jobbet åkte jag, Isabel och hennes mamma till Ekhagen och pressade. Mycket skönt och varmt i vattnet!










Vi hittade en vandrande pinne där!

Efter det: hem och duscha. Åkte till Angelica, Patrik och Nattis. Fick kaffe och jordgubbar med glass hos Angelicas mamma (som bor granne med dom), mycket gott! Gick ut till deras pool, var nått fel på dammsugningen tydligen. I den var det 24 grader och gissa hur många gånger jag svor åt mig själv för att jag inte hade med mig bikini!


En liten pool på några kvadrat sådär....




Lilla poolhuset


Här satt vi...

 
Och tittade på när Patrik och Angelicas pappa badade...

Idag blir det Storvreta Poolside igen, hem till Linka alltså. Ska på Gränby först och hämta ut biljetterna till Gatufesten!

fin bil

ISABEL SKA KÖPA EN BIL MED ELHISSAR OCH TACK LOKA!!

Myskväll!

Gissa om jag och Linka hade det mysigt igår eller vad!? Hämtade upp henne efter jobbet och åkte på Kvantum för att inhandla diverse tilltugg och drinkmixar. Dukade upp hela baletten ute på balkongen och satt där till långt in på natta : )


Helt fantastiskt!


Avundsjuk, någon?


Fyttirackarn!



Tripp trapp trull. Margurita, Mojito och Strawberry daiquiri... (Lugn mamma, dom var svaga)


Snyggingen!



Kossan

Har just kommit fram till att nästa vecka är jag ledig följande dagar: fre, lör, sön, mån, tis, ons... Ojoj. Inte dåligt. Därefter jobbar jag fem pass och har semester i fyra veckor. Livet är underbart! Känner ni avundsjukan komma krypandes? Hoppas det.

I onsdags var vi i Ekhaden med jobbet. Grejen med den hagen är att korna liksom är lösa. Som jag skrev om tidigare. Var en kalv som var lite sjuk tror vi, han ställde sig ungefär 1 dm från våran filt och blängde med ena ögat. Vi flyttade på oss.


En stekare på stranden...


Min favorit.


Sen blev han törstig av allt solande....

Hörde att Michael har dött. Det var lite sorligt. Hann ju se han live i alla fall. R.I.P 


Varmt!

Hallå i värmen!

Är hemma en sväng. Har varit hos Linka idag och pressat vid hennes pool och käkat jordgubbar och druckit frappe. Tog ett litet avbrott och besökte Akademiska och hämtade upp Therese påvägen tillbaka. Det är så sjukt varmt så min mascara på ögonfransarna har smält, då kan ni tänka er. Nu är jag alltså hemma och har mött upp Petter och vi ska åka till Gimo och hälsa på familjen Boström. Petter ska bara duscha klart först.

Ha en fortsatt bra dag mina vänner! 


Some pics

Nu är det tidom att ta fram era röda pennor och måla ett kors i taket! Har precis kommit hem från en joggingtur! Sprang, småsprang och gick i 35 minuter mina vänner! Svetten rann, men skönt var det. Eller det var det inte, men det är skönt nu. Har planerat att jag ska ta cykeln til jobbet imorrn också, börjar inte förens kl 10 imorrnbitti. Räknar med att det tar max 45 min så cyklar jag nio så är det ju kavlugnt... Lyssnade på halva dokumentären om diskoteksbranden i Göteborg när jag sprang så jag har halva kvar. Bölvarning på den kan jag säga, tur att jag sprang och var tvungen att koncentrera mig på flåset.

För övrigt har jag jobbat idag och tänkte fortsätta göra det fyra dagar till denna vecka. Igår var jag och Isabel till Ulva kvarn och hade minipicknic. Körde runt i hennes lilla lånade bil och plötsligt hittade vi det här stället.





Har lagt in lite bilder från mobilen till datorn, så här kommer några av dem.



Lillebror Noah




Och här är morbror Petter med Noah



Bodyn vi köpte. Cooling kommer han bli i den där!



Mitt mästerverk! Tårtan jag gjorde på jobbet på midsommarafton : ) Okej, isabel hjälpte till lite också men jag gjorde garneringen!!!

Dusch och god natt!

I väntan...



Lyssna på låten. Riktitg bra, bästa låten just nu skulle jag vilja säga.

Sitter och väntar på att Petter ska komma hem så vi kan påbörja firandet någon gång : )
Blir middag hemma. Vi båda konstaterade att vi är döless på att äta ute. Plus att båda vi äter på jobbet när vi jobbar, så vi lagar nästan aldrig mat hemma. Så det får bli mysmiddag hemma.

Nu väntar jag bara på att han ska komma hem som sagt var. Hatar att vänta. Det är det värsta jag vet. Jag åker på Gränby. Hej!

Midsommar

Det är en trött Sara som bloggar idag kan jag säga. Jobbade som sagt igår och brände till Öregrund direkt efter jobbet. Där vankaeds det grillfest hemma hos John, helstekt rådjur var det. Superb, gott som attan! Spelade kubb och förtärde en del alkohol. Fint väder hade vi också, tack för det! Drog ner på stan sen och där var det folk kan jag säga. Lyckades komma in på Hummel, gratis till och med. Var där kanske en timme sen lessnade jag och letade upp Petter som hade hittat Matte också. Kvällen avslutades med en promenad hem till Smöret (Jonas) där vi sov.
Mådde väll inte super imorse när jag vaknade men krigade mig ur sängen och intog kebabrulle på Jakten. Fint väder var det idag också, tack för det! När jag var körduglig åkte jag hem till Linka och fick grillade hamburgare med ädelost, till det massa olika såser och tillbehör. Oerhört gott! Tack för det! Spelade spel med Rosa och Fred och jag och Linka förlorade båda gångerna! Första omgången med två poäng och andra med ett. Irriterande. Nu är jag hemma och ska sova.

Bilder från midsommar kommer här:


Mossan. Slaktade, styckade, och grillade rådjuret. Den där blicken hade han när han fick syn på lilla bambi.


Ser lite groteskt ut, med gott var det!


Äter


Mer folk som äter


John och Fatima.


Mimmi och Plutten


John fick ofrivilligt en rock n roll-gaffel


Jag var också med.


Sen kom Freddan och då blev det kramkalas!


Idag påväg från stan hem till Fredrik där grabbarna grus startade förfesten.


Stekarn


Freddan vet hur man njuter av solen!

God Natt!


Redovisning

There's no time to blogg people!

Senaste dagarna har det varit mycket att göra för Fröken Engström kan jag säga. I måndags var jag ledig och vi var i Gimo och hälsade på familjen Boström. Lilla bebis Noah var så liten så liten så man vågade knappt hålla i han, fast det gjorde jag såklart ändå. Söt som socker är han! Fick med oss Tilde hem och hon sov över här tills på tisdag. Då jobbade jag kväll och inte mycket av intresse hände.

Igår däremot. Jobbade dag, tog BF:n och åkte till Angelica där det bjöds på grillat och en finfin överraskning som hette duga! : ) Mer info om den kommer längre fram  ; ) Tack för det! Drog in mot stan och hämtade upp Linka som kom från Norge, som jag har längtat! Åkte hem till Familjen Lindkvist där mamma Rosa bjöd på te med rostade mackor med mussepigg-ansikten på. Mycket gott! Tack för det!

Idag fyller Linka år och det har vi firat! Jobbade dag idag med och drog till Storvreta och hämtade Linka när jag slutade, hem och snabbduschade ochs en bar det av i högklackat ner på stan. Det var enda presenten Linka ville ha, att vi skulle gå i högklackat på stan. Eftersom hon har varit fast på en ö i Norge i två månader har det blivit dåligt med sånt. Käkade födelsedagsmiddag på Texas Longhorn. Ribbs med majs och coleslaw. Mumma! Drack även godaste marguritan i min livhistoria. Den var så god så god så ni kan inte ana. Det ska väll vara strawberrymarguritan i USA då som kan tävla med den. 
Nu är jag hemma och ska sova. För imorrn är det midsommarafton och jag jobbar ännu en dag. Efter jobbet blir det Öregrund och grillfest. Lördag grillning hemma hos Linka. Och på söndag firar jag och min älskling 6 hela år! Det ni, det ska firas! 

 Glad midsommar!


Inköp

Blev lite shopping i fredags. Mycket nöjd över mina inköp som redovisas nedan. Nöjdast är jag dock över presenten till Noah, men den kan jag inte visa här : ) Lägger upp en bild på den sen. Idag är det busväder ute kan jag säga! Regnar och blåser som attan! Blir väll inne hela dagen idag kan jag tänka, tills jag ska åka och jobba. Helst av allt vill jag åka till Gimo och hälsa på bebis Noah, men det förslaget röstade Petter ner. Kan förstå att han vill vara med första gången vi träffar lillen. För övrigt så pratade jag med Petter igårkväll och dom hade varit på Liseberg. Han hade åkt nån ny karusell som hette kanonen. Han höll på att svimma sa han, haha. Han försökte förklara men jag förstog inte så mycket, mest att det gick fort och runt runt. 0-100 på mindre än 2 sek sa han. Är det möjligt, eller minns jag fel? I så fall kan jag förstå att han höll på att svimma : )


Köpte lite smycken, kan man aldrig få för mycket av ; )


Jacka från H&M.


En fin liten sommarklänning från H&M för endast 99 kr. Ett fynd!


Linne från Vila. Mycket fint på, måste bara hitta nått roligt att ha till : )

Ha en bra dag alla mina vänner!


Persoanlfest igår, jobb idag : )

Börjar jobba om 60 min sharp. Hade personalfest igår. Var mycket mycket trevligt. Bjuder på lite bilder.


Började med några timmar på Gränby, efter det hem till mig och fixa till oss.


Resultatet när två brudar ska göra sig i ordning på mindre än en timme.


Redo!


Evins mamma hade gjort helt fantastisk mat! Världshistoriens godaste falaffel!


Sen blev det lekar. Isabel var lekledare.


Maja har kul!


Kan någon berätta för mig vad jag håller på med på den här bilden!? HAHA, tårarna rann när jag såg den!


Mera lek...


Börjar ordna upp sej...


Mikaelas standardpose ;)

Välkommen!

Det har kommit en ny bebis til Sverige... Som Wilma skulle ha sagt! Grattis till Kristin och Jonny som fick lilla Noah igår morse.! Var på Gränby igår när jag fick veta nyheten och var självklart tvungen att köpa en välkommen till världenpresent! Längtar tills jag får träffa lillen och gosa med honom!


Välkommen till världen Noah!

Natten...

En konstig sak hände imorse. När Petter är hemma brukar jag vanligtvis somna med tvn på och han grukar stänga av den när han går och lägger sig. Inatt vaknade jag nån gång mitt i själva djupsömnen och märkte att den var på, stängde således av den. Nu kommer det lustiga, döm om min förvåning när jag vaknar klockan sju iorse av att tvn var på igen. Texttvn till och med där det stog att nationaldemokraterna säljer Astrid Lindgrens böcker. Volymen var inte särskilt låg heller kan jag säga. Jag har alltså i sömnen startat tvn,höjt volymen, hittat knappen för texttv och letat upp en sida. Stängde av den och somnade om. Och nu är jag vaken och lite trött. Känns som om man missar en hel natts sömn när sånt händer, likadant om jag somnar i soffan med kläderna på och vaknar mitt i natten eller om jag somnar med taklampan tänd. Då är det fara och färde, vet inte hur jag ska kunna kompensera mig själv nu. Sova mer ska jag inte göra. Nu blir det frukost och sen Gränby.

Dagen...

Hallåder!

Nu har Petter åkt till Götet och jag sitter här i min ensamhet utan man och utan katt. Lite ensamt faktiskt. Försöker dra ut på själva läggningsdagset.

Idag har jag jobbat. Jag och Åsa planerade lite arbetsmiljöarbete. Skrattade så jag grät i slutet, vi var ganska trötta efter alla timmar av konstaterande av vad vi måste göra. Jag och Petter tog en sväng till Gränby när jag kom hem. Köpte inte en enda pryl, katchig! Åkte hem och styrde upp mat och sen for vi vidare till Gimo. Fick i sig några koppar kaffe så man var lagom skakig och kissnödig på vägen hem. Klippte Petter när vi kom hem. Jag påpekade dock ca tre gånger att jag redan tyckte det var en bra längd men han insisterade på att lite skulle bort. Did what I had to do och självklart blev det för kort. Ungefär lika kort som Petters stubin när han upptäckte detta. Men det gick snabbt över, sen låg jag på plus igen : )

Imorrn då. Jo, personalfest har vi ju lyckats planera in som jag tidigare nämnt. Börjar mogrondagen med en sväng på Gränby med Bella. Ska försöka dra med henne på en solning också. Sen fort som attan hem hit för lite spackling inför kvällen.

Hörs!


Nu saknar jag min Silla, och Petter...


P3 dokumentär

Har varit ute och gått ikväll serni. Laddade telefonen med p3 dokumentär, tog en avsnitt om polismorden i Malexander. Mycket intressant! Rekommenderas. Mycket bättre än all skitmusik jag har på telefonen också. Tröttnar fort på låtarna och är för lat för att lägga in nya. Skulle kunna gå hur känge som helst när jag lyssnade på det där. Tog stora omvägar för att inte komma hem : )

Jobb idag, imorrn och på torsdag. På fredag har vi personalfest med jobbet. Skulle på after work på Flustret men dom hade ingen visade det sig idag. Så det blir ju lite svårt. Petter åker till Götet på fredag den rackarn, ska hälsa på nån kompis som bor där. Hoppas som får kul! Själv ska jag jobba natt i helgen.

Nu ska jag bannemej sova.

G'natt


Detta med texter...


Finns det något som är mer irriterande än att stöta på en gammal goding som man inte kan texten på? Händer dock väldigt sällan för mig eftersom jag är kung på låttexter. Ja, jag är det, kan jag få skryta om det då!? Mamma och Elin imponerades mycket av mig i USA eftersom jag kunde varenda rad i låtarna dom spelade på radion. Och jag och mamma imponerades av att Elin kunde ta ut stämman på varenda låt (oavsett om hon kunde texten eller inte), plus att hon var en grym kartläsare! Okej, det där var en liten sidekick.
Hur som haver stötte jag på det problemet på sista april, att inte kunna låttexten alltså. Johannes spotifyade upp Oasis gamla dänga "don't look back in anger". Farligt bra låt! Upptäckte till min förvåning att jag bara kunde refrängen. Gjorde genast något åt detta och lyssnade på den ett par gånger och nu kan jag den!

Lyssna och njut då!


Nu har jag 23 pass kvar till semster... Igår räknade vi ut hur många pass Petter hade kvar. Minns inte riktigt men det var i alla fall hälften av vad jag har. Och då har vi lika länge kvar till semester. Och nu är det bara 11 dagar kvar tills Linka kommer hem! Hon har sagt upp sig och ÄNTLIGEN kommer mitt liv få tillbaka sin lyster ;) Håll tummarna på att hon inte får nått jobb utanför Uppsala någonsin igen!



För övrigt är det vääääldigt tomt här just nu eftersom Silla blev kvar hos morbror Johan ;) Saknar henne redan, lite litegrann. Kommer bli värre om nån vecka misstänker jag.

Godnatt

Han går ner i spagat...

...När han ser ett bastuagrigat. Jajamen, vem annars om inte vår egna Magnus Uggla. Texten kommer från låten rumpnissar. Hur är det möjligt att göra en sån låt!? Vi satt hemma och Spotifyade hemma hos Johan och Emil letade upp detta underverk. Nu har vi förflyttat oss ner till Emil och Ingalill och har plöjt Bryan Adams dvd:n, nu är vi inne på Journey. Bror Emil har mixat ihop passionsgroggar, mycket god. Sverige förlorade så klart fotbollen, 90 minuter av ens liv man aldrig kommer få tillbaka. Besvikelse.

Dagen har bestått av en redig bakfylla, städande och tvättande av bil (i tillhörande vit tröja). Middag på hörnan med mat och efterrätt. Är so far mycket nöjd med helgen! Min familj är bäst!!!

Take care. over and out!


Hem hem

Snacka om att vara uppe med tuppen då. Jag och Petter brukar aldrig åka så här tidigt när vi ska hem till Solle. Anledningen är ju såklart en tennismatch som börjar 13 som "vi" måste se! Svensken spelar semi. Mej gör det inget. Bättre än att sova bort halva dan. Nej, nu ska här packas och donas. Planerad avfärd är 08.30.

Höres!

Californication

Har ni inte sett Californication så är det banne mej på tiden ni gör det nu! Så sjukt rolig serie! Jag är fast, har plöjt två säsonger på nolltid. Det är farligt med serier, jag blir så lätt beroende. Men nu har jag sett allt och får vänta tills december innan nästa säsong kommer ut. Kolla in det här, ett litet smakprov!

 

BJ:n

Hej alla glada!

Gårdagen bestod av ingenting. Förutom att ratten började ryka igen när jag var påväg hem från mitt inhandlande av en ny tvättställning (eftersom jag lyckades böja sönder vårat gamla). BJ:n (Biljäveln) lyckades tajma in det bra den här gången. Var bara ett par hundra meter hemifrån när det började så jag öppnade bara rutan och viftade, hostade och gasade lite så hann jag in på parkeringen innan någon maguire explosion inträffade. Ringde Johan och han funderade ett tag. Jag testade att starta BJ:n igen och det fortsatte inte ryka, något som inte heller fortsatte var vindrutetorkarna. Fungerar numera bara på max. Bra tyckte Johan eftersom då hade det brunnit klart. Det var problemet alltså. Måste ha avbrutit själva cermonin förra gången när jag var påväg till Angelica. Men nu är det alltså klart.

Idag har jag jobbat. Slutade tre vilket var skönt. Imorrn jobbar jag kväll sen på fredagmorgon drar jag, Petter och Silla hem till Forsse. Ska bli riktigt skönt! Hoppas på bra väder så vi kan grilla och åka flotte kanske till och med : ) Men som det ser ut nu så är det rätt kört på väderfronten. Nu blir det Grey's och sen natta.

Picnick

Ännu en sommardag idag. High five vädergudarna! Men imorrn ska det bli regn tydligen. Pep iväg till Ica imorse och handlade lite picnick till mig och Petter. Han kom hem kring tre så då åkte vi iväg till Lyssnarängen och solade och åt middag. Mysigt var det.


Fanns seriöst folk som badade!





Petter


Käkade kycklingsallad OCH matmuffins som jag har gjort helt själv!!!


Sen åkte vi hem och då drack jag mitt hemmagjorda iste!!! Ibland känner jag mig som en riktigt duktig hemmafru, men sen blir jag påminnd om att jag jobbar. Som idag till exempel, jobbar natt.

Hörs imorrn

RSS 2.0