Pra kod!

Liten kille, bra låt!


Jarse...

Härliga Hälsingland!

Precis hemkommen. Igår fick jag en guidad tur i Jarse, berget, kyrkan, Linkas förra hus och en tur till Ljusdal. Käkade lunch på stället som Linn jobbade på i sin ungdom.
Hem och duschade och piffade oss. Styrde upp en liten tillställning hemma hos Andreas. Bra folk som gillade allsång! Åkte vidare till Ljusdal och gjorde krogen. Mycket folk och bra drag, en topkväll helt enkelt!

 

 

 





Helgens tema har utan tvekan varit att få Andreas att inte blunda på kort. Jag har ett kort på honom som går till världshistorien, men har blivit hotad till livet om jag skulle lägga ut det! Linkas pedagogiska uttalande om hur han skulle göra löd "Om du bara slappnar av och håller käften så löser det sej". Gillart!

Tack Andreas och Linka med släkt och vänner för en Fantastisk helg!


Jarse!

Efter en rackars stressig dag är vi äntligen framme i Jarse! Resan gick kanon! Allsången var total hela vägen, och stämbanden fick sej ett par kängor! När vi kom fram hade Andreas middagen klar, pluspoäng! Nu har vi ätit oss proppmätta på mat, chips, godis och vin. Spelat kort, lyssnat på Spotify och halvtittat på Let´s dance.




Vintanterna!





Le Chef





Sova.nu! Over and out!


Våffeldagen... eller?

Hola Bloggen!

Detta lärde vi oss igår. Göra våfflor i ett toastjärn, inte top notch. Jag, Linka och Emelie möttes upp på Friskis för ett sjurackarnes pump-pass. Åkte hem och drog ihop råris med laxgryta. Till efterrätt våfflor, eftersom vi todde det var våffeldagen igår. Linka försäkrade mej om att man kunde göra våfflor i hennes toastjärn. Men icke, slutade med att vi fick plocka fram mommas plättjärn och steka smeten i.



Funkade inte...



Mommas plättjärn är grejer det!

Idag har jag varit på Gränby och sen på Friskis tränat med Isabel. Har även jobbat ett par timmar. Nu blir det snart kväller. Imorrn bär det av till Järvsö, jag och Linka tar Forden och drar. Håll alla tummar ni har för att den håller hela vägen :) 


Bra dag!

Fantastiska dag! Började med att jag slutade på jobbet. Jobbade natt inatt. Raka vägen hem, slumrade på soffan en stund och gav mej iväg till Friskis med Bella och tränade ett medelpass. Har vilat i tre dagar och det gör jag aldrig om kan jag säga, var riktigt jobbigt!
Hem och tog en snabbdusch, ner på stan igen och mötte upp blivande familjen Larsson :) Jag och Angelica bestämde blommor till bröllopet medan Patrik och Nattis gick runt och pratade med butiksantsällda. Jag och Angelica har stenkoll på läget och Patrik nickar och glider med, gillart!
Vidare till IKEA och shoppade mer inför bröllopet. Stolar, champagneglas, vaser, ljus mm. Sen världens bästa avslutning, kinabuffé mina vänner! Mumma, blev bjuden på det av Angelica och Patrik. Världens finaste människor, tack! Ni vet vad jag behöver ;) Hände en ganska rolig grej på restaurangen. Nattis började flirta med kinesen som serverade, hon (Nattis) pekade på mej varpå servitrisen säger "ja, är det storasyster". Nattis fortsätter att peka på Patrik och Angelica och servitrisen säger "pappa och mamma". HAHA, hejdlöst roligt! Framgick dock inte om jag ser ut som en 10-åring eller Patrik och Angelica som 40-åringar.



Gudmors hjärta!

Tack mamma Angelica, pappa Patrik och lillasyster Nathalie för en bra dag!


Heeeejja Bollnäs!

Ojojojoj!

Nu ska ni få höra vilken fantastisk helg jag har haft! Bästa på länge faktiskt. I fredags tränade jag, Linka och Emelie. Åkte hem och köpte varsin pizza från haket här nere, pizzor i världsklass! Jag och Emelie jobbade ihop i lördags så hon sov kvar på soffan. Lördag, jobb som sagt. Hem och svira om snabbt som attan, hämtades av Bella óch åkte hem till henne för lite förfest och allsång med Alundagänget. Vidare ner på stan, O'connors och sen Oasia. Träffade Emelie och Emma på Oasia, både jag och Emelie skulle jobba så vi var lugna och städade :) Tog bussen hem istället för taxi, bra jobbat.

Igår var det jobb alltså. Direkt när jag slutade åkte jag ner på stan och mötte upp Emelie och Linka. Det var bandyfinalen igår, Bollnäs i final! Satte oss på O'Learys och tog en öl och jäger. Firade att Bollnäs fick silver :) Sen var vi igång, träffade en snubbe som var forskare i atom-fysik. Han fick gå under artistnamnet "Forskarn" och han var inte sen på att bjuda på shots. Vi gick vidare till massa olika ställen under kvällens gång och hade mycket mycket roligt! Slutade på O´connors såklart! 
En mycket lyckad kväll med forskarn, huliganen och indianen! 



Tack för en top notch helg brudar!


Allsång!

Ett fenomen som nu är mer regel än undantag är allsång i Forden. Isabel brände en partyskiva för nån månad sen och den har gått varm sedan dess. Så fort nummer 10 kommer tar jag och Linka ett djupt andetag, tittar på varandra och blicken säger "nu jävlar ska vi sätta den!". Jag pratar om Glees version av "Don't stop belivin'". Tonerna bruden sjunger är så hög att när man ska försöka ta dom så sprängs varenda blodkärl i fejjan! Kusin Lina spelade till och med in en film med det när hon var här.



I tisdags när vi var på Friskis och tränade spelade dom Sarah Brightman med "Time to say goodbye". Linka kollade på mej och sa följade "Sara, du måste bränna en skiva med den här låten till Forden. Jag tror det kan bli kul!"

Make up!

Igår var det stora provsmikningsdagen! Jag och Angelica åkte hem till hennes syrra Verran, som också ska vara tärna på bröllopet, och fick oss tre rejält snygga sminkningar! Det var Angelica och Verrans kompis Madde som makade oss. En fantstiskt glad, trevlig och duktig tjej! Hon gjorde olika skuggningar på varje öga, efter mycket trånande efter rätt ljus på kameran och många olika posningar kom vi fram till resultat :)
Självklart glömde jag kameran, men om ett halvår kanske Angelica har laddat in sina bilder på datorn så jag kan lånda dom ;) Blev grymma före och efterbilder iaf, vilken skillnad!

Idag blir det träning, har vilat i två dagar nu. Inte bra. Funderar på att ragga upp nån som kan dra en date med mej på stan innan, jag är fikasugen!


Klippa klistra

Hörrni!

Jag har hittat en sida på internet där man kan redigera bilder gratis : ) Börjar bli ganska haj på det by now. Kolla in detta mästerverk!

FÖRE


EFTER


Finbesök!

Hej på dej!

I måndags var jag och Linka bjudna på middag hos Yngve och Britta. En fantastisk kväll med god mat och dryck, alltid lika trevligt att vara middagsgäster där! Att varmrätt och efterrätt innehöll kantareller och bär från Forsse gjorde ju såklart det lilla extra :) Fick vickning och tittade på Saltön, sen hoppade vi på bussen hem och sussade. Jag vaknade 8 igår, förstår inte att jag inte kan sova på morgonen längre. Käkde frukost och tog ett lunchpass på Friskis med Isabel, stötte på Mikaela som också joinade oss.
Efter det var det raka vägen hem som gällde, bror *2 hade varit i Sthlm på jobb så dom kom hit och käkade lunch innan dom åkte vidare hemåt. Vilka fantastiskt fina bröder jag har! På den stunden dom var här lagade dom toaletten, balkongdörren, fixade tv-kanaler och bästa av allt; dom fixade trådlöst nätverk så vi slipper ha nätverkskabeln runt hela lägenheten. Johan skruvade upp routern på väggen också och drog kablarna så det ser lite bättre ut nu kan jag säga :) Vet inte vad jag skulle göra utan dom, antagligen lägga ner en mycket hög summa pengar på bil och lägenhetsreparationer. Tack för att ni finns!

Imorse vaknade jag 8 igen, inte okej Engström. Känner mej lite hängig idag, trött och omotiverad till allt. Blir defenitivt ingen träning idag. Ska jobba inatt, hoppas jag känner mej piggare imorrn. Då blir det träning sen hem till Angelicas syrra för provsminkning till bröllopet. Kommer bli riktigt kul! 

Ha en bra dag min vän!

  


Näsa, inte nos!


Lördag...

Ojojoj, vilken lördagkväll people! Som skrivit blev det förfest både hos oss och sen hos Evelina och John i deras superfina nybygda lägenhet. Mycket trevligt! Tog en promenad i klackarna ner på stan, halt var det och många hinder på vägen. Men till slut kom vi fram till BJ som blev kvällens ställe, bra drag och vi dansade och drack gratis drinkar. Jag gav upp en timme innan stängning, lämnade partypinglorna och tog en taxi därifrån.  
Igår var vi bjudna på middag hos Linkas familj i Storvreta. Mycket god mat, som alltid och vi skrattade så mycket att jag har träningsvärk i magen idag : )
Ikväll är vi bjudna till Yngve och Britta på middag, och det brukar alltid vara fantastiskt trevligt!











Schkål!


Fest med Kenneth!

I vanlig ordning är det fest på Klarbärs! Jag, Linn och Isabel piffar till oss och ska sen dra till Evelina för lite förfest och melodifestival. Det bästa är självklart musiken. Lyssna in dessa gamla godingar.






sooool!

Hello!

Gårdagen blev ändrade planer. Angelica blev magsjuk så jag höll mej borta. Nu verkar det vara bättre med dom men Nattis hade fått en släng av det igårkväll också :/ Så fort det är symptomfritt och desinficerat så kommer jag Angelica, var så säker ;)
Hann med träning igår em, jag och Linka gick på ett styrka-medelpass. Lyckades även med hjälp av en lånad tång från Shell att få upp motorhuven på bilen så jag kunde fylla på spolarvätska. Var rysk roulett att köra genom stan med gegig ruta, obefintlig spolarvätska och solen rakt i ögonen. Men bra gick det, med lite samarbete mellan mej och Linka. 
Idag blev det långpromenad i solen, top väder! Skottade fram en bänk på framsidan och sänkte ca 5 koppar kaffe var. Har hunnit med att jobba ett kvällspass ikväll också, härligt härligt. 
Imorrn blir det ett lunchpass på Friskis med Isabel, sen jobb igen. På fredag bokar jag och Linka resan till Barcelona! Kommer bli FANTASTISKT att träffa Christian, var ruggigt längesen nu. 

Bye!  


Gimo!

Hola!

Ledig i två dagar. Skönare än skönt. Idag har jag varit i Gimo hos mina absoluta favoriter! Fyttirackarn vad jag har saknat dom! Och nu saknar jag dom nästan ännu mer. Pratar förstås om familjen Boström, som tur är fyller Tilde år på fredag så då får jag träffa dom igen. 8 år fyller hon, helt ofattbart vad tiden går fort, första gången jag träffade henne kunde hon gå typ 3 steg innan hon ramlade. 
Fick fika och lunch, gosade med ungarna och fick se Kristins ihophäftade knä. Hon har ju krossat knäskålen för andra gången på typ ett halvår, ont ont. 
Åkte tillbaka till Uppsala, mötte Linka på Friskis och tränade ett baspass. Vi åkte på Heidenstamstorg och käkade shish kebab, underbart fantastiskt gott! Nu blir det te och Hollywoodfruar, kanske en och annan chokladbit : )

Imorrn blir det träning med Bella och sen vidare till blivande familjen Larsson. Angelica, Patrik och Nattis alltså, blir mys och en hel del bröllopsplanering. En dag att se fram emot med andra ord : )



 







 

Kärlek! <3


The Yact Week!!

Lär ju berätta vad vi har på gång. Emelie introducerade mej för en resa till Kroatien. Planen är att hyra en segelbåt (med besättning) och åka runt. Är en vecka i augusti då hur många båtar som helst åker tillsammans, sol på dagen fest på kvällen! Kolla in filmen!



Just nu är det Jag, Emelie, Linka och Isabel som är klara för start. Hör av dej om du är på och vill med!!!

Rockers

God morgon!

Gårdagen var top! Tränade, kom hem, såg att grannens hus hade brunnit ner, väldigt tråkigt. Stog brandmän uppe på taket så vi tänkte att det mest var rökskadat men sen när vi gick till bussen såg vi att det var stora hål i taket och väggarna fanns typ inte. Obehagligt.

Vi drog till Sthlm och åt Tapas och drack öl på söder. Vidare till Kafé 44 där Lina och två andra band spelade. Linas band var bäst, dom rockade stället! Mycket bra jobbat! När spelningen var slut drog jag, Linka och Isabel till en annan pub, drack en öl och tog sen sista tåget hem. Sista tåget från Sthlm går 23.11 vilket är ett skämt! Satt på tåget och kom överens om att gå vidare ut och göra stan i Uppsala, men till slut satt vi och gäspade alla tre och tog bussen raka vägen hem istället! 

Idag är det strålande sol och jag ska jobba, otippat. Ska hinna med att träna ett pass kl 12 också, även fast träningsvärken är total idag kan jag säga.

Glömde såklart kameran hemma igår, fick inga bra bilder med mobilen heller... Men här kommer en på The Rockstar : )

 


The #9´s

Hej och välkommen till Engströms nya liv : )

Jodå, startade igår med jobb och träning. Jag och Emelie drog ett pass på Friskis, PulsMedel hette det. Kan säga att jag inte är nån världsmästare på armhävningar, men det ska det bli ändring på!
Snart drar vi ner på Friskis igen. Jag, Linka och Isabel. Här ska brännas fett! Sen åker vi till Stockholm och kompenserar detta med ett par öl och onyttig mat. Ska kolla på kusin Lina och hennes band, dom spelar på ett hak på söder. Ska bli kul att se, dom är riktigt duktiga. Fick en skiva i julklapp och lyssnade på när dom repade via skype häromdan.

Ha en trevlig dag mina kära vänner!

  


Back in Utown

Tillbaka i Uppsala. Med mej har jag kusin Lina. Kom hit i söndags, skönt att komma hem och slippa bo i väskjävlen. Börjar jobba först imorrn, har varit bra med två dagars uppvilning efter helgen. Tre dagar firade vi storebror. Gondolen var fantastiskt! Drinkarna i hotellbaren liksaså, jag och Johan drog vidare i natten när dom andra slängde in handduken. Men det visade sej att dom hade stött på kusin Tomas påväg hem och pubbat med honom, så jag och Johan joinade dom senare. Mycket trevlig dag! I lördags var det middag på jungfru, vi var några tappra själar som drog ner på östermalm för en pubrunda.

Igår hade jag och Lina en äkta slappdag. Kollade på Glee, se den serien om ni inte gjort det! Skjutsade moster Elsa till bussen och handlade på Willys. Lina och jag styrde en middag i världsklass. Idag har vi gjort stan, shoppade lite och fikade. Mycket trevligt. I skrivadndets stund ligger Lina och sover på soffan, vi ska snart åka och hämta Emelie, Linka och Bella. Vi har nämligen bokat bord på Uppsalas bästa sushihak ikväll. Kommer bli legendary.

Glömde såklart kameran i helgen, men här kommer några kassa mobilbilder. Håll tillgodo!





 

Maten gick inte att klaga på!



Min födelsedagspresent till bror. Ett par Ray-Ban pilotisar i silver. Fantastiska!


RSS 2.0