Ullared i mitt hjärta!

Tog en tripp med Kristin och Benita till Ullared. Finns det ett bättre ställe på jorden!? Helt fantastiskt var det! Jag var som i trans i två dagar, det fanns allt! 

 

Det dyraste på hela mitt kvitto var den gråa koftan, den kostade 198. Det är fantastiskt!


Roligt!


Nån som har stött på Bjärn!


Hon är väldigt arg!

Budgivning

Något illamående nu alltså. Gjorde nyss en chockhöjning... Eller chock och chock 30 lakan. Men får jag den inte för det här priset tänker jag inte buda mer. Då tänker jag aldrig mer buda på en lägenhet. Väntar på att mäklaren ska ringa och berätta om jag har fått den. Men som det lät på henne kanske det inte blir klart förns imorrn. NERVÖÖÖST!

Klicka här för att se fler bilder!___________________________________________________________________

Uppdatering:

Kan meddela att det var nån girig jävel som la 10 000 över mitt bud. En hel dag har jag suttit framför datorn och hållit koll och budat tre gånger. Balders Balle vad sur jag blir!!

GE MEJ EN HYRESLÄGENHET PRONTO!!!

Fredag 

 
 

  
 

Lite bilder från afterworken i fredags. Det var kul. Bilden from hell den där sista på mej och Emelie, haha. Bra slitna.

Nu håller jag på att buda på en lägenhet så jag har inte tid med er längre.
Hörs!

Kärlek!

Titta vad jag hittade på Kvantum på Gränby! Kärlek. Köpte ett par flaskor men nu har jag bara en kvar. Blir nog den ikväll skulle jag tro. Det är fan som en symfoniorkester som smeker gomseglet när man dricker den.

Och ni alla söderbor, ni vet väll att den är gjort i Sollefteå? ;)Nu... Jobb...

Middag/vintips

Kolla in detta. Efter en lång dag på jobbet tyckte jag Linka var värd detta:

´


Detta vin är från Nya Zeeland. Förra veckan hafde vi vinlotteri på jobbet. Jag kammade hem fem flaskor som första pris : ) Åsa hade köpt detta, det är tydligen mycket dyrt på Nya Zeeland men i Sverige är det billigt. Rekommenderar det starkt! Mycket bra!


Linn tyckte om fisksoppan. Hon har sagt upprepade gånger att det är det godaste hon någonsin har ätit. Jag instämmer! Går inte att misslyckas med mammas fisksoppa.

Nu blir det gino till efterrätt. Frukt med vit choklad i ugn och vailjglass till.
Trevlig kväll!

Can´t keep it in

Hej på er!

Det var ett tag sen!
Har inte gjort så mycket sen sist. Har framkallat ett nytt beroende: Mario GalaxyVarning till alla som har ett WII. Köp INTE det spelet! Timmarna bara flyger iväg när man spelar. Nu har jag kommit till sista bossen och det går inte bra. Men tar en paus i spelandet nu. Ska till Gränby och handla, ska nämligen bjuda Linka på middag ikväll. Mammas fisksoppa, vitt vin och fyra nya avsnitt av Californication. Kan det bli annat än bra?

Bra låt:
 

Återkommer kanske senare med lite bilder eller nått annat kul...

RSS 2.0