Vilken helg!!

Ojojoj vilken helg vi haft!

Började i fredags. Hämtade Linka efter jobbet och styrde forden mot Jungfrugatan. Här stog Erik och diskade när vi kom            (plats för reaktion). Lina och Sigrid kom strax efter oss. Drack både ett , två och tre glas vin. Blandade detta med lite öl och cider och sen blev det taxi till Slussen. Hamnade på en bög/transvestitklubb, mycket trevligt. Hände inte så mycket där men kul var det. Det är inte ofta det händer något spektakulärt på krogen har jag märkt, är ofta roligast på förfesten.









Dagen Efter med stor E. Gick till Elverket på Linnégatan och käkade brunch. Vi satt och åt i två och en timme! Fanns allt från revbenspjäll till våfflor! Himmelriket!   



Fortsatte med slappning i soffan, gick till pastahuset och köpte middag. Bio på kvällen, bröllopsfotografen. Se den! Sjukt bra film, klockrena citat.

Igår var slappardagen nummer ett. Åt gomacka och nutella till frukost. Skjutsade Linka till station och åkte till Jenny och Rickard i Enskede och lämnade paket till Elton och Levis. Dom blev glada och nöjda :)
Skjutsade Lina till Nynäs med ett litet stopp på Donken. 

Idag ska jag fylla i fogen i "klickgolvet". Efter det vet jag inte vad som händer. Blit kvar i Sthlm tills imorrn och sen är det jobb som gäller. Kanske går till Fältan och köper ett par skor så jag slipper ha en spik som sticker in i foten när jag går? 

snön ligger vit...

Nemen hallå hallå!

Här var det bloggtorka. Jobbat idag, nu är jag hos Kristin och Jonny och kollar på fråga Olle. Ungarna sover alla tre och vi har bullat upp med chips och godis : ) mys!

Det har snöat. 12 oktober kom första snön. Sov hos Angelica och när jag vaknade och skulle på jobbet var bilen täckt av snö. Imorse var det isbana på E4:an och där svävade vi omkring med sommardäck. Det var Angelicas bil, min bil är omklädd till vintergummi. För första gången behöver jag inte ha panik när den riktiga snön kommer. Skönt.

Ha det!


Lite bilder på några fina varelser...


                                    



                                       





                                               



                                   






Ny katt, gammal kamera.

Hey alla blogg lovers! Nu har min kamera kommit tillbaka, hel och ren! Känns bra. Har jobbat idag och slutade kl 15. Det är riktigt skönt, annars slutar vi oftast 18 när vi jobbar dag. Nu tror jag bestämt att det blir lite städning av lägenhet. Verkar inte vara nån annan som vill göra det åt mej...

Jo, så här ligger det till. Wallin har skaffat katt. Solan heter hon.

Kommer snart tillbaka.

Karin & Linn

Fastnade vid Picnik istället. Här är resultatet.

Två av världens bästa människor! Tack för att ni finns! Älskar er.






Maloa

För övrigt så har jag köpt ett mycket fint armband här i veckan! Kommer från http://maloasweden.com/index.html. Där finns det så grymt fina smycken! Skulle kunna köpa alla if I was a rich girl!



Observera att detta är mina riktiga naglar också! Hyffsat stolt att jag har slutat gnaga på dom. Två har gått av dock, men det är på andra handen så vänster ser fortfarande representabel ut. Min kamera är inne på lagning, om det är någon som undrar vad som har hänt med bildkvaliteén.

Karin ringde nyss och upplyste mig om att det är söndag idag och inte måndag som jag har trott hela dagen. Det betyder alltså att det inte är svenska Hollywoodfruar som jag hade hoppats på. Får vänta en dag till...
Nu, glass och How I meet your mother.


HIMYM

Okej. För det första: Alla ni som aldrig har sett "How I meet your mother" kommer inte att tycka det här är kul. Och för det andra: Alla ni som aldrig har sett "How I meet your mother" gör det Niklas Urban!

Här är ett klipp när Marshall ger Barney sin trejde bitch-slap. Underbart bra!


Missed me?

Nu är ni bra less på att jag inte bloggar va? Ska jag vara ärlig så har det varit ganska sköööönt att slippa. Men nu är jag här och vi får se när jag kommer tillbaka nästa gång : )

Vad har hänt då på sistonde undrar ni...? Ja, har varit på två dop och ett bröllop till att börja med.


Min kära kusin gifte sig... Mycket vackert!

Har varit hemma i Sollefteå. Två gånger till och med. Det är alltid kul!

Igår var jag hos Angelica. Vi var på IKEA och Gränby. Angelica klippte sig, blev kanonbra! Käkade tacos där, åt ost och kex och drack vin på kvällen.


Nathalie provade mina solglasögon påvägen hem, snyggt!

Idag har jag varit i Gimo och grattat Engla som fyller 5 år. Kristin den stackarn ligger på Akis och har krossat knäskålen.

Hoppas du blir bättre snart vännen, var tomt där utan dej <3

Jaha. Nu ska jag slänga mej i badet, har saknat mitt badkar den här veckan när mitt hem har varit i en resväska : )

Grattis till dej mamma på födelsedagen! (skriver inte ut din ålder) : )

RSS 2.0