Grattis!

Hola!

Sitter nu på Jungfrugatan i Sthlm. Jag och mamma ska gå och handla mat på Fältan, jag ska köpa strumpbyxor. Bror Johan fyller ju 30 år idag och familjen har samlats i hufvudstaden för att fira detta. Igår var vi på Kouzina och käkade, skaldjursgryta och baklava blev det för mej, jag är fortfarande mätt!! Ikväll blir det Gondolen, finrestaurang med trerätters och dyra drycker. Mamma har lyckats fixa ett bord där, vilket tydligen inte är helt enkelt att få. Tur att man har en mamma som är kändis i branchen så att säga, moahaha!! Så dit drar vi ikväll, imorrn kommer släkten, blir middag i äkta klan-anda. Full rulle som ni hör!



Grattis på födelsedagen min älskade bror Johan!

Semestaaaa

gårdagen var slappardagen. Två vängar till stan och en till Långsele, hälsade på Susanne, Per och Theo. Theo fyllde åtta månader och det var vi ju tvugna att fira. Två liter cola, två påsar salta bilar och fyra kexchoklad tröck vi. Theo fick inte smaka nått, men är ganska säker på att han uppskattade vårat uppvaktande :)



Sötaste killen!

Imorse var det -32 ute. Jag och Johan dealade, om det blev -16 så var vi tvungen att gå ut. Efter ca tre timmars Mariospelande visade termometern -16.2 och det fanns ingen återvändo. Klädde oss varmt, tog varsin spark och kickade runt berget. Hyffsat före. När vi kom hem satte vi oss på varsin spark i solen, Annica och Wilma kom hem och vi pratade om att grilla korv och dricka varm choklad. Slutade med att vi gick in och gjorde eld i kamin och tog varsin Irish. Vi har haft mys hela eftermiddan och nu vankas snart mat. Hade inte kunnat mått bättre på min semester mina vänner!



Emil och Ingalills hus, där jag är uppväxt.



Hittade en björnfitta i Johans bil igår. Den var varm och skön...



Broder jord...

















Johan, Annica och Wilmas hus.





Myspys...



Än't de fint så säg! Forsse i mitt hjärta!

Fantastiska Umeå!

Umeå! Vilken stad, vilket folk, vilket ös! En fantastisk helg har gått till historien, förutom det svinkalla klimatet finns inget att klaga på! Utgång fredag och lördag, förfester och taxiresor har helgen bestått av. Nedan följer en redovisning i bilder, glömde såklart kameran i lördags så min mobil med kass kamera fick stå till tjänst.

Fredag:


Förfest hos KLs klasskompis Frida.

 

 



 

Lördag:



Påväg från förfest nr1 till förfest nr2.

 

 

 

Bästa avslutningen på kvällen blev på Max, fantastiskt roliga människor! Jag hade träningsvärk i magen igår för att jag skrattade så mycket...



KLs klasskompis har tagit livet som student till en ny nivå, bestal Max på ca 30 plastgafflar, 2 kg salt och en pumptvål.

 



Linns groteska beställning. Frityr-Linn är det nya...

Tack KL och Micke för en top-notch helg! <3

Nu är jag hemma i Forsse igen, har precis vaknat och väntar på att Johan och Annica ska komma hem från stan. Får se vad denna dagen har att bjuda på :)


Tentafest

Hola!

Flög till Ume igår, smidigt som attans det där med flyg. Billigt med. Blev uppmött av KL och Micke på flygplatsen och vi drog hem till dom, slappade en stund sen hämtade vi Linn nere på busstation. Käkade sushi på stan och åkte på systemet och inhandlade helgens drycker. Micke lagade kanske världens grymmaste tacogratäng som vi tröck i oss, efter det blev det OS för hela slanten, Anja, Helena och Anja igen. Imponerande av henne att åka så fantastiskt bra dagen efter den vurpan. 

Idag har KL skrivit tenta, Micke skjutsade ner mej och Linn på stan och vi frös kan jag säga. -18 och blåste som fan, men vi lyckades iaf hitta varsin outfit för ikväll så vi är nöjd. KL och Micke fick sej varsin present också. Nu är det duschen och ölhävning som gäller. Natten kommer bjuda på utgång och trevligheter, fira att KL har skrivit tenta. Duktig tjej som hon är.

Umeå, show me what you got!

 

 

                                                       KLs present


Mickes present


Umeå!

Sorry för mitt utlovande igår som inte blev av. Hade inte tid helt enkelt. Jobbade, fixade med papper, käkade kinabuffé och packade. Nu har jag inte heller tid. Jag drar till Ume nu, ledig i två veckor gott folk : ) Såååå skönt med semester! Flyget går 11.20. Tar en timme till Ume. Ska bli så fantastiskt kul att träffa KL och Micke! Och Linn kommer också upp. Kommer bli en top notch helg och jag är sjukt övertaggad!

Vi hörs mina vänner!



I'm on my way : )

Tjoho!

Tja!

Ikväll ska jag skriva en redogörelse om min dag i måndags. Den var lite lustig, mycket lustig. Men nu ska jag åka och jobba, börjar om 35.

Hörs ikväll...

Parteeeey

Vilken fantstisk kväll vi hade igår hörrni! Evelina och hennes svägerska Nathalie kom förbi på förfest, mycket trevligt! Styrde upp oss och åkte ner på BJ. Isabel fixade in oss igen så vi slapp kön, sparade ungefär en timme effektiv krogtid. Dansade, dansade och dansade till stägning. Mycket trevligt! Detta ska göras om!

Idag mår jag som jag borde. Har städat undan och ska hoppa in i duschen, sen ska jag åka till Angelica och Patrik på födelsedagsfest! Kommer bli top!

Grattis Angelica och Lotta på era födelsedagar <3












All-in!!










Ladda betterierna! Imorrn är det 25-årsfest för Angelica. På torsdag flyger jag till Ume och hälsar på KL... Kommer bli sjukt kul! Men nu fokuserar vi på ikväll, vi kommer äga denna natten!

Lediiiiiig!

Äntligen ledig i tre hela dagar!!! Var längesen jag hade långledigt. Har bytt sjukt många pass inför Dominikanska som jag redan har jobbat in. Så jag har inte varit ledig en hel helg sen december tror jag. Egentligen skulle jag ha jobbat natt på lördag också, men Sergej var snäll och bytte tillbaka den så jag kan fira Angelica som fyller 25 gamla år på lördag ;)

Inviger ledigheten med fotbad och Californication. Har hittat en sida på internet där man kan kolla på serier gratis. Guld. Imorrn är det fredagen med stort F! Jag och Isabel har taggat i en vecka nu och det kommer bli fantastiskt! Vi har nyinhandlade outfittar och har sprungit som idioter på stan och Gränby idag och fyndat :) Förfest och utgång är planen. Kristina och Fredde kommer också, detta kommer bli fantastiskt mina damer och herrar!

Återkommer imorrn!


Absolut bäst just nu!

Full rulle!

Idag började jag, Isabel och Kristina dagen med ett gympass på Friskis. Crosstrainern och cykeln plus alla magmaskiner på hela stället. Kan säga att det redan gör ont i magen bara jag skrattar, träningsvärken kommer vara total imorrn! Efter Friskis åkte jag och Isabel och shoppade frukt, frukost och lunch. Hem, duscha, Isabel kom hem till mej och vi gjorde lunch. Med avbrott för ett litet strömavbrott.

Har precis hämtat Linka på jobbet och hon piffar sej för att dra till Järvsö. Hon kommer vara där tills på söndag, kommer bli ruggigt tomt här utan henne :( Ska snart skjutsa henne till tåget.

Jag och Bella spexade med webbcamen idag. Results:



 



 

Isabel är lite hängig och tog sej en Power Nap. Nu mår hon mycket bättre : )


Bucket list!

Nu ska jag iväg till Bella, vi ska ta en promenad och fundera på varsin bucket list. Kommer bli fantastiskt! Det är en lista över alla saker man vill göra innan man dör. Undra om man får ta med sånt man redan har gjort. Typ "Åka nercabbat genom Florida, check"? Jag tror man får göra så, ska överlägga detta med Isabel.

Efter det ska jag sola sen ska jag och Linka köra ett pass på Friskis. Basic tror jag det hette, känns bra att börja med.

Ha en bra dag!



Ny dag, ny sko : )

God kväll!

Resultatet frrån Thuns blev en mycket trevlig ny jacka som jag invigde idag. Egentligen skulle jag behöva köpa en till, en varmare. Hittade en på Thuns men min snabbuträknade budgetkalkyl pallade inte två jacckor på en och samma dag. Inhandlade även träningskläder, tillbaka i Uppsala åkte jag och Linka till Friskis och jag köpte ett gymkort (paus for reaction) och tränade.

Helgen har varit vit. Jag och Linka delade på en öl till tacosen, det är det närmaste fest vi har kommit i helgen. Vi har jobbat och slitit. Nu ska jag göra stuvade makaroner med falukorv. Linka hatar det, men jag ska få henne att gillart!

Här kommer nyjackan och nyskorna!









Kolla skon! Kolla skon! I LOVE THEM!!!!


To bad...

Dominikanskaresan inställd mina vänner! Fy så tråkigt, men vi överlever. Jag insisterar på att vi ska åka någon annanstans i höst lr nästa vår. Kändes som om halva grejen liksom var att hela La Familia skulle åka, så jag hoppas verkligen det blir av senare.
Men nu kör vi vidare hörrni, har för övrigt köpt ett par Fantastiska skor! Förstår inte att jag har kunnat levat utan dem tidigare. Bild kommer senare. Dagens dagens är att jag och Linka ska hitta en ny jacka till mej, får se hur det går. Börjar med Thuns, men misstänker att vi bara hittar massa onödiga smågrejer så vi får nog avancera till stan lr Gränby. Återkommer med resultat.

Här är en bild på mej från igår, ifall ni undrar hur jag såg ut då. Jag planerar att se likadan ut idag, same shirt different day : )


Hola!

Morrn!

Jag och Linka har just dragit en snabbstädning, eller mest Linka. Det går undan så fort för henne så jag står mest och tittar och försöker lista ut vad nästa steg är, så jag kan göra det för att underlätta för henne, men innan jag lyckats med det så har hon redan börjat med det. Så det slutar oftast med att jag torkar bordet eller nått sånt.
I alla fall så väntar vi på att Kristin, Jonny och Noah ska komma och hälsa på.

Jag var lite sliten efter helgen. Plus att jag jobbade natt i söndags. Resultatet blev att jag sov 12(!!!!) timmar igår. Det var behövligt. Däremot somnade jag ju inte innan 2 inatt, och klev upp för en timme sen. Och inatt ska jag jobba natt. Så det börjar om kan man säga. Normal sömnrytm är inget man bör sträva efter om man har ett jobb som jag.

Hitills i veckan har jag hunnit ett besök hos Angelica, Patrik och Nattis och myst och tittat på bröllopsgrejer. Varit på bio, Snabba Cash, SE DEN!!! Och varit på marknad på Vaksala torg, svinkallt men god korv.

Ha en bra dag!


RSS 2.0