Girls girls girls

Mycket trevlig helg mitt kära herrskap! Fredag slutade i spontanutgång. Jag och Linka hade allsång och dansbandsmaraton. Maria kom hit och vi styrde upp oss och drog sedan vidare mot Flustret. Dansade seriöst oavbrutet från 22-03. Mycket trevligt. Tänkte lägga ner vid ett-rycket men då kom Linkas kompis Bella med sällskap så då hängde vi med dom till stängning.  





Med endast tre timmars sömn på nacken tog vi oss i kragen och styrde mot Evelinas landställe. Det har stått tomt hela vintern, men med lite filtar, tjocksockar och groggar höll vi värmen! Blev bjudna på lasagne och mycket mycket trevligt sällskap! Kvällen kunde inte ha varit bättre! Ena samtalsämnet var sjukare än det andra. Åkte in till stan och Flustret igen... Illa med tvådagars på samma ställe. Jävulskt mycket folk och bra ös! Tiden gick ruggigt fort och helt plötsligt var det stängning. Fick stå i kö i ca 45 minuter för att få jackorna och det var längesen jag var så trött kan jag säga. Men tillslut lyckades vi även få tag på en taxi och jag planerade att sova till 14 idag iaf. Men icke. 9 vaknade jag. Status trött.



 



 



 




Snart helg...

Hej på er!

Trodde verkligen att jag skulle vara frisk vid detta nu. Men icke, i förrgår fick jag snuva också. Det är det värsta jag vet, när det bara rinner. Vafan kommer allt snor ifrån? Men idag är det lite bättre iaf.

Nu ska jag snart åka och jobba, börjar lite tidigare idag. Snökaos är det också. Igår när jag åkte hem från jobbet 21.30 var inte en enda vägjävel från jobbet och hem plogad. Och då hade det ändå snöat i typ fem timmar, illa.

Imorrn har jag bara ett möte på stan 10-15 sen är det helg! Ledig tills på onsdag, eller egentligen inte. Har bytt så jag jobbar natt på söndag, men det räknas knappt som att jobba, åka dit och sova bara. På lördag däremot är jag, Linka och Isabel bjuden till Evelina på lite middag, fest och utgång. Det ska bli såååå kul! Har inte sett Evelina på flera månader! Hon pluggar till läkare och över jul fick dom åka iväg på nån slags praktik till nått land som jag aldrig minns vad det heter. Vi ska iaf vara i hennes pojkvän Johns stuga ute på "landet" : ) Det ska bli mysigt! Evelina och jag jobbade ihop en gång i tiden, nu vet ni det också. Jag har även jobbat med Emelie en gång i tiden, och Evelina och Emelie är systrar, nu vet ni det också. Emelie ska också med på lördag, det kommer bli top notch!



Systrarna Hedström : )

AC/DC

Joråsatte. Nu är det kirrat. 3 juni 18.30 då jävlar exploderar Stadion och vi är där! Har suttit vid datorn och i telefon i en timme för att få biljetter till AC/DC. Och vi fick dom tillslut!!! Precis när vi hade börjat ge upp. Det var slutsålt på 20 minuter och helt omöjligt att komma fram på telefon. Men ett mirakel skedde och nu har vi 4 st! Jag, Linka, Linkas mamma Rosa och hennes man Fred blir det. Dom rackarna har ju sett AC/DC säkert 10 gånger. Men för mig är det premiär!



När jag har sett den här låten live, då kan jag tacka och heja!

SHOES!

Okej folket! Seriöst! Jag och Linka har suttit och gråtit här ikväll! Vi har hittat ett par Manolo Blahnik på Tradera! Inte vilka Manolo som helst! Utan just dom som Carrie har i Sex And The City filmen!! Dom som hela filmen handlar om liksom! OCH I MIN STORLEK! För 500 kronor!!!!!!!!!

Jag kan seriöst skjuta mej själv just i detta nu för att jag inte har en enda krona på mitt sparkonto. Måste spara alla pengar till Dominikanska, men jag skulle verkligen kunna dööööö för dessa skor!!!





Fy fan vilken fantastisk sko!!!

Men men.. Jag och Linka ska köpa varsitt (läs några) par Manolo när vi åker till staterna nästa år!

Ni anar dock inte vad jag har köpt ikväll... Det är det näst mest fantastiska par skor jag sett! Tradera är farligt alltså! Men nu har jag mina alldeles egna Christian Louboutin! Kostade inte alls lika mycket som i butik. Och jag gillar! Jag har råd med ETT par skor, det har jag faktiskt! Och jag mår bra av att köpa skor, så jobbar jag...





Jag ÄLSKAR dom och kan inte ens föreställa mej hur det kommer kännas när dessa skönheter sitter på min fot!

Nu loggar jag ut från Tradera, tack och hej!

Piggelin

Jag och Isabel hade som väntat en mycket trevlig utgång igår. Drog ner till BJ, smet före i kön, mötte upp Emelie med flera och dansade och dansade och dansade! Musiken var fantastisk mina vänner! Inte en dålig låt på hela kvällen! Och det var smockat med folk, helgen innan löning liksom. Det var otippat. Till och med taxichafförn jag åkte med hem var chokad : )



Känner mej oförskämt pigg idag. Nu ska jag städa undan och sen åka och jobba.



Titta så pigg vi är!

Ferka!

Fest på Klarbärs!

Vill ni vara med? Kan tänka mej det! Det är det bästa som någonsin har hänt!






















Klänningen!!!

Äntligen är jag frisk! En flaska Echinagard fixade biffen. Tack för det. Idag har jag gjort av med all överskottsenergi jag samlat på mej dessa tre dagar i soffan.
Började med att jag och Linka storstädade imorse, heeeela lägenheten. Sen åkte vi ner på stan och jag gick in på vaccinationsbyrån och fick mej en liten spruta. Så nu kan jag inte bli smittad av Hepatit A på 20 år. Det känns bra. Träffade Jalang och lunchade på kina. Drog vidare till Gränby där jag fyndade en hel del. En ny bikini, jeansleggings, skjota, bälte, kofta mm mm... Bra att jag fick ett presentkort i julklapp : )

Efter det drog vi alla hem till mej och Linka och kollade på SATC och hinkade kaffe. Åkte vidare hem till Jalang och drack ännu mer kaffe och surrade.

Nu till höjdpunkten. Jag ska ju vara tärna när världens kanske finaste människor Angelica och Patrik gifter sej i maj. Och idag fick jag hem klänningen. Vilken klänning mina vänner! Både jag och Angelica är sjukt nöjda och överlyckliga eftersom vi har letat klänning till mej i seriöst ett halvår!





Btw. Så här såg Linka ut när hon kom hem från jobbet en dag. Gissa om vi garvade när vi såg varann, man blir väll som man umgås lr?


Fyttirackarn vilken helg!

Nu mitt kära herrskap kommer en redovisning av första helgen på Klarbärs för Engström/Rusth. Var utan tvekan en riktig All-in-helg. Började som sagt med margs och rödtjut. Kom på den briljanta idén att förflytta oss ner på stan. Hamnade på O'Connors. Alltid lika fantastiskt där, jag och Linka blev uppraggad av en 50-åring, såg en Jude Law kopia, dansade styrdans tills Linka snurrade bort mej totalt.



MMMM...



Mesarnas mesar!



Posarn...

Nog om fredan då mina vänner. I lördags kom Linkas Andreas hit. Mycket trevligt med lite manligt inslag i tillvaron tyckte jag och satte han genast i jobb att fixa våran vardagsrumslampa och senare balkongdörren : ) Isabel var här en sväng och förgyllde tillvaron också. Tacos och rödtjut till middag. Mumma. Några öl på det så var vi på g igen. Eller jag iaf, Linka och Andreas var mest trött men jag styrde upp dom och vi hamnade på Etage och tittade på när folk gjorde bort sej i karaoken. Vi var hyffsat städade och stannade inte så länge.





Söndag var inte kul nånstans alltså. Började få ont i halsen på kvällen, jobbade natt och vaknade på morgonen med feber och ännumera halsont. Så nu har jag legat i soffan i två dagar. Ingen feber idag, men ondare i halsen. Less som fan, vara sjuk är det värsta jag vet!!! Fråga: Är man för gammal för tvådagars vid 22?!!

Hon är här nu!

Nu har Linka flyttat in, hon har småflyttat hela veckan. Men idag kom sängen och hon själv. Däremot saknar vi Toby. Linka har en såndär strykgrej som inte är ett strykjärn, utan en grej som ser ut som en dammsugare som man kan stryka med när kläderna hänger. FATAR NI ; ) Men han har gömt sej uppe på vinden i Storvreta och verkar inte vilja uppenbara sej. Tråkigt med tanke på att gardinerna ser ut som hej kom och hjälp mej! Nu har vi tagit varsitt glas med inflyttningsvin och ska snart segla över på marguritas : ) Vi har även beställt varsin oxfiléplanke med gorgonzola och massa annat gott på! 

Trevlig kväll!

 



Kvällen till ära, Elvis-glas... Gissa vem som äger dom!!??



Gugge på sängen. Han har Linkas mamma haft sen hon föddes, sen fick Linka den. Sen kommer Linkas barn få den osv osv...


Titta vad jag hitta!!!

NOSTALGIIIII ända in i själen!!!



Kungen Göran Fridell:



Snyltarn...

Borde man byta bil när man blir nervös och tror att något är fel på den när backen går i på första försöket? Skulle tro att det är så. Växellådan kändes överlag oroväckande smidig idag, väntar bara på att det ska smälla till och den ligger bakom bilen. Troligen kommer det hända påväg till jobbet imorgonbitti. Så att jag blir stående en gång till.

Idag har jag varit i Gimo, hos Kristin och Jonny. Det var mycket trevligt. Fick lunch och fika. Det är så jag jobbar, åker till folk och tigger mat och fikar. Jag hämtade Engla på dagis och skjutsade Kristin till jobbet, så jag gjorde rätt för mej denhär gången i alla fall. Tilde kom hem från skolan och när ungarna härjade som värst fantiserade vi om hur det skulle vara att ha sju barn till. Såg på "Familjen Annorlunda" igår och nån där har ju 10 barn. Skulle nog bli lite nervklent tror jag. Men sen får man ett ¨sånt här leende och då känns det inte så jobbigt längre:

  

Nu ska jag städa, dammsuga och dona. Ha det! 


Teddan

Varje varje gång jag hör Ted Gärdestad får jag liksom en speciell känsla. Han var ett musikaliskt geni! Det bästa är när man har glömt bort han i ett år eller så, också kommer man på bara sådär att han är så bra! Låt kärleken slå rot är min Ted-favorit. Vilken är eran?

Lyssna nu och njut, bara njut!






Planerar....

Sitter här och smider grymma och elaka planer till Angelicas möhippa. Haha. Ska bli så kul och Angelica skakar som ett asplöv så fort jag börjar prata om det. Kommer bli fantastiskt!
Har för övrigt varit där idag och umgåts. Fikat och blivit bjuden på middag, lekt och myst med Nattis och snackat skit.



Mitt söta gudbarn Nattis!

Igår flöt på ganska lugnt. Tog en promenad som sagt. Isabel kom hit och drack kaffe och surrade, vi for till Mariannes och käkade kebab. När jag kom hem tittade jag på Stjärnorna på slottet på svt-play (ja, jag är en 1000-åring). Men Kjell Bergkvist är min idol alltså! Han är så rolig så jag finner inga ord som kan beskriva det! Längtar tills på lördag då det är hans dag, kan bli hur bra som helst!







Uppsala. Platt, platt, platt. Men ganska najs med snö och sol.

Nu. CSI.

Whateväää!



Grymt söt unge!

En sak som är underbart med att jobba helgnätter är att man är garanterat o-bakis när man vaknar. Sen har man hela dagen på sej att göra nått. Igår var Isabel här hela dan, vi gjorde ett ihopkok av det lilla jag hade i kylen. Blev pastasås av creméfreich men purjo, morötter och saffran. Mycket gott! Sen drog vi iväg på Willys och storhandlade. Normal aktivitet för folk i våran ålder att göra en lördagkväll.

Har precis ätit brakfrukost, ska ladda in en dokumentär i telen, dra på mej täckbyxorna och ta en promenad i solen : )

Julaftons höjdpunkt!

På julafton hände en väldigt festlig sak! Lina hade tappat bort sin mobil när vi kom tillbaka från tomtningen. Hon hade den på ljudlöst och den vibrerade när hon ringde till den. Det lät som om den låg i kylen, skafferiet eller ovanpå skafferiet. Vi letade ÖVERALLT i köket och hotade övriga familjemedlemmar med spö om det var dom som hade gömt den. Vi letade i seriöst 30 minuter.

Här är en liten film från letandet:



När Lina började tänka efter vart hon hade den när hon åt frukost kom hon på att hon inte hade haft den med ner. Den låg alltså på golvet på övervåningen!!! Den låg och vibrerade där uppe och vi trodde den var i skafferiet. Haha. Det var kul!


Kallt

Imorse visade termometern endast -26 grader. Men Fåården hostade igång på första försöket, utan motorvärmare. Dock är den jävligt trögväxlad dom första kilometerna, men sen styr den upp sej lagom till jag är framme på jobbet. Imorrn ska jag åka och köpa en sladd till motorvärmaren, sen ska jag lägga om mina nya däck på fälgen så jag slipper köra runt med ett sommardäck.

Kan muntra upp er med att berätta att jag ligger här om 39 dagar:


moahaha!

Titta vad jag hitta på min datta! En kammurra!





 

 

 



G'natt


Biljäveln från helvetet!

Vilken morgon jag hade idag mitt kära herrskap! Började med att jag försov mig 20 minuter, men ingen fara på taket. Jag skulle hinna ändå. 07.30 stegade jag ut till bilen. Startade den, skrapade rutorna i vanlig ordning när det är -12 ute. Körde iväg och kände att det var jävligt halt ute, svårt att styra liksom.
Tänkte inte mer på det tills Fååården började sega och bli trög på gasen liksom. Sänkte stereon som var på högt och insåg det oundvikliga. Stannade, klev ur och jodå, punktering ville han bjuda på en sådan måndagmorgon. Måndagmorgon efter en helg med flytt som inneburit både tunga kartonger och smältning av snö. 

Hade stannat vid en Saab-verkstad och klev in där och frågade om dom kunde ge mej ett handtag. Självklart inte. Spolingen i kassan tipsade mej dock om att Bildemo låg bara 500 meter därifrån, han rekommenderade mej att inte köra dit. Var bara att börja stega.
Där kunde dom gärna hjälpa mej, problemet var ju bara att bilen stog 500 meter norrut. Kände mig lite stressad eftersom jag nu var ca 30 minuter sen till jobbet. Beslutade mig för att skita i allt, lämna biljäveln och ta bussen till jobbet. När jag satt på bussen ringde min kära arbetskamrat Sergej, han hade jobbat natt och var påväg hem. Hade hört om mitt elände och erbjöd sej att hjälpa mej!! Vilken underbar männsika! Lätt som en plätt bytte han till reservdäcket som var en sommardäck med lite luft i. Körde till statiol och pumpade det, och vipps så var jag på jobbet.

Beklagade mej för Evin, som jag jobbade med idag, att jag var tvungen att fixa ett nytt däck. Hon ringde till sin pappa som har nån slags bilfirma här i Uppsala och vipps så har han fixat nya däck till mej! Tror ni att jag har världens bästa jobbarkompisat!? Det är så fantastiskt, jag kan nästan tro att jag befinner mej i "norrland" när folk är såhär genomsnälla ;) Tusen tack för dessa människor!

Håll bara tummarna på att däcket håller en dag till!

Bilder på nya lägenheten:



Ser ni handduken på elementet? Det är Wallinskan som har berättat att om man dränker en handduk i sköljmedel och hänger den på elementet så luktar det mumma på hela stället! Smart va?






 Tackar hyresvärden för den långa nätverkskabeln, så jag kan ligga i sängen och surfa : )





Nu väntar vi bara på att Linka flyttar in den 15:e. Sen blir det målning och pyssling. Välkomna!

 

Fun fun!

Ligger och har SM i slösurf... Har tv:n på ettan, det är Robbie Williams. Han är inte okej någonstans alltså när han sjunger live. Det är synd, han är typisk en sån som skulle kunna vara bra live. Hur som, läste lite bloggar och hittade det mest fantastiska jag sett på länge på Magdalena Graafs blogg (hon har för övrigt en grym blogg!!!)
Kolla in detta!!




Haha! Sjuka människor. Det där är vad jag kallar humor! Nej, nu ska jag flytta mej själv och datorn till sängen istället.

Bilder kanske kommer imorrn. G'natt

Klar!!

Nu ni.. Är jag färdigflyttad. Fyttirackarn vilken resa alltså! Ca två timmar av gårdagen gick åt till att smälta ungefär 400 liter snö i badkaret. Var nämnligen så att mamma skulle åka till ok för att köpa spännband så vi kunde bära ner tjock-tvn (som förövrigt måste väga si sådär 70 kg!). Hon glömde nyckeln till bommen så jag skulle slänga ner den till henne, jag stog i loftgången. Kände redan innan jag kastade den att det här kanske inte slutar bra. Det gjorde det inte. Den försvann i snön skulle jag kunna säga utan att ljuga. Försökte sopa i snön för att den kanske skulle uppenbara sej, vilket inte hände. Hämtade sopsäckaar som vi fyllde med lössnö från det ställen där nyckeln troligen hade hamnat. Bar upp dom i lägenheten och hällde ut det i badkaret och smälte det. Fem säckar senare gav vi upp. Slutade med att Petter fick åka från Öregrund till Gimo och lämna sin nyckel och att jag fick åka och hämta den där. Bara tur att mamma hade hyrt ok-bilen i ett dygn.

Annars har det gått som på räls. Känns fortfarande inte helt okej att ha flyttat, saknar redan min gamla lägenhet. Men idag var jag och mamma och shoppade en hel del nya grejer på IKEA, så nu känns det lite bättre : )

Bilder kommer när jag har letat upp kammuran i en av alla lådor...

Detta är en grym låt! Fast på radion spelar dom en annan version, typ en remix. Och den är bättre. Men håll till godo tills någon youtubar den versionen också!



Gott Nytt!

Nu är väll kanske ett perfekt tillfälle att uppdatera bloggen. Nytt år, nya sorger. Jag och mamma har stått på balkongen och tittat på alla raketer och lyssnat på kyrkklockorna. Nu kollar vi på mrs & mrs Smith och ska suga i oss det sista av skumpan innan vi ska sova. Imorrn ska jag flytta. Känns inte alls bra, men förhoppningsvis kommer jag trivas i min nya lägenhet om ett par månader. Har ju Dominikanska och Vemdalen att se fram emot i vår. Sen ska jag och Linka försöka kläämma in en resa till Christian i Barcelona innan våra presentkort går ut. Plus att jag verkligen SKA åka och hälsa på kusin Lina på Gotland.

Hoppas 2010 blir ett bättre år... Gott Nytt Åt mina nära och kära!

Försten har jag en ny bärbar dator nu, så vänta er bättre uppdatering på bloggen nu : )

Lite bilder från 2009 bjuder jag på:



Nattis har blivit stor och igår pratade jag med henne i telefon för första gången, herregud vad tiden går fort!



Höga Kusten blev det mycket av i sommar. Här är Norrfällsviken.



Bror lyckades slita av två senor i fingret och förvandlades till Terminator i några månader.




Mycket båt och flotte blev det... Tror jag är uppvuxen på universums vackraste ställe!!



Världens finaste Theo kom till världen...



Det gjorde också världens finaste Noah!



Ullared var top notch!



Julen avslutades med en kanske lite urspårad fest och utgång i Sollefteå med mina absoluta favorit-babes!!



RSS 2.0