Angelica & Patrik

Nu har jag äntligen snott lite bilder från fejjan på bröllopet, glömde ju min egna kamera på den stora dagen såklart!Tack Anki och Patrik för att jag fick vara med och dela eran stora dag, ni är finast i världen! <3


We <3 BCN

Jag är värdelös på att blogga. I söndags kom vi hem från Barca 1 på natten. Skulle upp och jobba på måndagen, började 8. Skulle ha slutat 18 men det blev lite övertid, åkte därifrån 9 på tisdagen :) money, money, money!!

Barca var en fantastisk stad! Beachen ligger mitt i stan, maten är god, drycken godare och folket trevligt!
Dagarna spenderade vi på beachen, kunde till och med bada i lördags! Runt 15 varje dag beställde vi in en kanna Sangria och delade på, käkade lite lunch. Kvällarna käkade vi sena middagar och det blev två utgångar.
I fredags var vi på en fest där vi hade fått varsin inbjudan i svart, med guld inuti. Man fick regestrera sej på internet med en personlig kod och sitt personnummer. Det var burleskshow och gratis bar hela kvällen!

Åk dit om ni får chansen, ni kommer inte ångra er! 

 

  

 En mås bajsade i pannan på Linka. HAHAHAA!

Camp nou

 

 

 

 


BARCA!

Hola Amigos!

har i Barca lever vi livet! Sangria, marguritas, tapas, sol, beach, hav och mat!
Oppnade stenhart med utgang i tisdags, high heals och party till 5! Igar var det all in pa bachen! Sen at vi kottet from heaven till middag!
Idag har vi legat pa bechen, druckit sangria och irish coffe. Maten ar ruggigt dyr med spriten ar billig, sorry mamma. nu ar vi hemma hos Christian och ska hjalpa han att flytta till en ny lagenhet. imorrn blir det strand igen, shopping och pa lordag marknad, La Famillia och Camp Nou!!

Ta det lite mina vanner!

Barca nästa!

Hola!

Sitter i Storvreta hos Linkas mamma och Fred, väntar på att badkaret ska fyllas upp. Imorrn drar vi till Barcelona! 05.30 sharp ska vi befinna oss på Arlanda. Fred ska skjuta dit oss. Håll tummarna för att askmolnet håller sig borta!

Anki och Patriks bröllop var fantastiskt! Allt var perfekt och det var en sån lycklig dag! Bloggar mer om det sen när jag kommer hem.

Ses i Spanien, om jag hinner med att blogga ;)


Slutspurt!!

Jordåsatte. Om en timme är det bröllop i övermorgon! Jag ska alltså vara tärna på lördag. Snacka om att det är på slutspurten nu, jag känner mig något nervös och stressad. Mest över allt jag måste hinna innan och komma ihåg att ta med mej, vågar då inte föreställa mej hur Angelica känner sej.
Men vi är ett bra team hon och jag, vi har planerat, pysslat och stressat bra ihop tycker jag. Imorrn är det upp i ottan och ut till dom och sy dukar som gäller. Sen pynta, duka och dekorera i lokalen, om jag hinner vara med på det dvs, jobbar kväll...

Idag har jag även bokat en liten resa, hehe. 19 september-21 december befinner jag mej i Bali, Australien, Nya Zeeland och Los Angeles! De ni, det kommer bli så fantastikskt otroligt hääärligt!! Återkommer om mer info i den frågan. Sova.nu


Älskade Rotsidan!!

Sitter och kollar i arkivet här på bloggen. Kollade in hur jag spenderade min semester i somras. Veckan på Rotsidan var utan tvekan den bästa, tror jag alla inblandade kan instämma på. Jag och Lina mös på, klev upp 7 på morgonen, tog med madrass och sovsäck och la oss på klipporna och sov. Vaknade av att solen stekte, tog av oss till bikini, solade och lyssnade på P3dokumetär. På kvällarna käkade vi grillat kött, rökt sik och räkfrossa. Vi lyssnade på "Kärlekens alla färjor" när vi borstade tänderna och fick tårar i ögonen för att själva ögonblicket var så konstigt vackert! Släkt och vänner kom och gick och vi hade det så himla bra! Så bra att det är svårt att skriva om det, det är svårt att med ord få er att förstå hur fantastiskt bra vi hade det!!!

Hoppas, hoppas, hoppas vi kan åka dit i sommar igen. Men jag har hört rykten om att stugan är såld...


Fåården

Har besiktat Fåården idag, ombesikning blir det. Man tackar man tackar! Inom en månad dessutom! Stressigt värre, måste få hem han till Forsse och hinna med en lagning inom en månad alltså. Plus att jag endast har ett bröllop och en resa till Barca och genomföra mellan :)

Igår var en riktigt bra dag! Jobbade till 15, åkte hem och svidade om. Tränade ett puls-medel pass. Emelie föreslog promenad efter, sen ringde Evelina när jag var påväg dit så hon hakade också på. Riktigt bra med motion med andra ord :) Emelie följde med hem och sov här, övertalade henne att vara moraliskt stöd på besiktningen. 
Idag jobbar jag kväll, så det får bli en promenad efter det. 

Har en sak att fundera över också, beslutsångesten är total. Men det brukar ju alltid lösa sej till det bästa säger mina tidigare erfarenheter :)

 

Vill tillbaka till Vemdalen NU!!!!


Uppdatering

Full rulle mina vänner!
Bloggen känns som prio 207 ungefär. Sen sist har vi firat Kvalborg, Valborg och haft möhippa. Några timmars jobb och färre timmar sömn mellan det. Kvalborg firades hos Evelina och John i deras sommarstuga ute i Danmark, vi grillade och drack vin, spelade guitarr och sjöng. En mycket trevlig kväll.
Jag och Linka hade, som varje år, bestämt att vi skulle se forsränningen i stan på Valborg. Och i vanlig ordning gjorde vi inte det. Drog till Ekonomikum där det var grymt drag, träffade många gamla godingar! En av dom var Christian såklart. Han var hemma en sväng över helgen, jag och Linka har inte träffat han på två år så lyckan var total kan jag säga! Och nu är det bara två veckor kvar tills vi ses i Barca :)

Lite mer än en vecka är det kvar till det stundande bröllopet! Planeringen är på slutspurten nu kan jag säga, festprogrammen ska bli klara idag, möhippan var i lördags. Väldigt rolig möhippa måste jag säga, hahaha. Klädde ut Angelica till ko och sen var det bara ösa på med pinsamheter, hade picnic, bowlade, shotade Koskenkorva och käkade kinamat. Mycket lyckat!

Veckan har träning, umgänge och jobb på shemat. Jag är gräsänkling i en vecka nu, Linka är i Järvsö. Kom hem!!

Bildregn

Kvalborg  

Valborg

 

 

 

  

Hippan

  

Idag har jag och Angelica varit i Knivsta hos hennes svärföräldrar och tillverkat festprogrammen till bröllopet! En mycket trevlig dag har vi haft, var där från 10.30 till 22.30 :) Men med bra sällskap, god mat och kaffe gick det gallant! Patriks pappa är trubadur så han drog fram guran och vi körde allsång medans vi pysslade. Har bilder men dom kommer nån annan gång. Ska upp och jobba imorrn, börjar 7.
G'natt!!


RSS 2.0