Drömmar...

Ojdå hörnni. Inatt har jag drömt både det ena och det andra. Bland annat att jag hade en hund som jag råkade skära upp buken på med en skalpell, det var liksom för att hjälpa den men sen insåg jag att det inte blev så bra. Fick ringa nån jourveterinär eftersom det var sent på natten, kostade skjortan och femti!
Sen drömde jag att jag flyttade in i en lägenhet ovanför pressbyrån på stora torget i Uppsala, fast man var liksom tvungen att gå igenom pressbyrån för att komma dit. Sen i slutet av drömmen hade pressbyrån flyttat in i min lägenhet.
Efter det drömde jag att jag, mamma, Emil och Lina var i Cali och jag kände inte igen mej, de var hemskt. Till slut kom jag på vart vi var och frågade om nån ville se Hollywood-skylten, men det ville dom inte. Då blev jag tjurig.

Julen var för övrigt mycket bra, spenderades i Kvitsle med nära och kära. Vi åt och åt och åt! For till pappa på annandagen och åt lite mer.

image description

Nu sitter jag och väntar på att åka till stan för färgning och klippning, brunt ska det bli!!


Ume!!

Nu är jag på plats i ume! Mina kläder har fortfarande inget hem men det ska Jonas fixa nästa vecka säger han genom att städa ur en av sina garderober. Idag har det varit fullt upp alltså. Har gjort turkiskpeppar-fudge, kolakakor, mozartkulor, griljerat skinka och gjort middag. Pheeew, häftig start på hemmafru-livet ;)
Imorrn när Jonas slutar jobbet drar vi till kvitsle för att fira jul, myyyys!


London!

Tjena!

Bjuder på lite pics från helgen i London. Helt fantastiskt var det, shopping, fotboll, god mat och ännu mer shopping! Hade så ont i fötterna på kvällarna att jag nästan grät. Men det var det värt.
Några julklappar blev det och nyårsblåsan är fixad!
Har mest bilder på mat ser jag nu, min fixering vid god mat börjar gå till överdrift. Blev överexalterad av kniven på en restaurang som var den största köttkniv jag sett hörrni. Under helgen sa även Jonas: Det är så kul att titta på dej när du äter för du njuter så mycket!
Haha! Är man skapt för att njuta så!image description

image description

image description

image description

Titt kniven!

image description

Matchbiljetterna som visade sej vara nån slags VIP!! :Dimage description

image description

Arsenal vann med 1-0


RSS 2.0