Leka schtekarn!

Men hej och hå! Vart ska man börja är frågan! Har haft en helg som går till världshistorien! Engström visade vart skåpet skulle stå och jag höll mej vaken i ett festande tillstånd i 45 timmar! Leka schtekarn! Många många fina minnen har vi samlat på oss!

Tack för en fantastisk helg mina älskade älskade vänner!! I love u!!!

Alla som läser min blogg har väll facebook antar jag, orkar inte lägga upp alla bilder här också.







Happy b-day to me!


Nära nu!!

Imorrn är dagen vi alla väntat på läääänge! Har varit ruggigt effektiv idag, tvättat, packat, hämtat skidor, shoppat mm. Allt är klart, jobbar några timmar imorrnkväll sen drar jag direkt till Svall. En övernattning där med brudarna (och André) sen på torsdag blir det Vemdalen! Bloggar när jag får tid mina vännen.
Detta kommer bli ledgendary!!



Detta är jag i helgen... Eller? Barnbacken, here I come!


Licens to grill!

Jag och Linn dammade av grillen idag! Med lite coachning via telefon med storebror Johan så fick vi fart på den rackarn!



 

 



Scthekarn!

 

Life´s good people!


Krekarn

Ok people, note to self: Prata aldrig om att det var längesen du hade magsjuka!
Gjorde nämligen det på jobbet i veckan och inatt har jag legat kexandes på toaletten sex timmar. Roligare saker har hänt.

Igår var jag hemma hos Anki och Patrik, började fixa med festprogrammen till bröllopet. Kommer bli riktigt bra! Käkade tacos och myste på. En trevlig kväll. Jag var barnvakt till Nattis i veckan när dom var och pratade med prästen. Det var inga problem det inte, Nattis är typ den duktigaste 2-åringen jag vet i alla kategorier! Vi lekte, åt mat och mackor och mös!



I söndags var det kalas!

 

Annars är planeringen för Vemdalen i full gång, fem dagar kvar!! Kommer bli farligt kul!


En bradag!

Snacka om att livet har lekt idag mina vänner! Började med stålande sol när jag slåg upp mina blå. Hade bestämt dejt med Isabel på stan kl 10. Vi gick till Wayne's, tog en latte och satte oss i på uteserveringen i solen och fikade. Efter det gick vi till station, dom har öppnat det nya nu så vi chekade in den. Mycket fin, satte oss på en trapp där och snackade skit. Efter det ett pass på Friskis. Belönade oss själva med sushi på en annan uteservering :) Det var så sjukt varmt i solen, svettades som om det vore mitt i sommarn!!

När vi kom hem fick vi finbesök av Kristin och Jonny med barn, mycket mysigt! Tack för titten :) Emelie kom hit med middag och lagade den till och med! En top of the top notch dag med andra ord. Vill inte att den ska ta slut, men efter Hollywood fruar slänger jag nog in handduken :) Ruggigt trött.

Hörs!














Tre brudars tolkning av "se lite gla' ut"


Högskoleprovet, eller?

Högskoleprovet avklarat! Totalt ovärt att tacka nej till en Florida-resa bara för det! Ångesten är total, men nu har jag kirrat både Irish coffe och margarita. Så nu är livet värt att leva igen. Jag, Linka och Emelie sitter och lyssnar på Gyllene och Ledin, sommar sommar! Utgång ikväll, 2-årskalas imorrn. Living the dream!



Knäcka rygg, det är sånt vi gör på våra förfetser :)



Observera Linka i högra hörnet!

Nu köööör vi!!!


Påsk

Hallå!

Snacka om upptagen kvinna. Inte ens blogga hinner jag med. Veckan har bestått av fest (såklart), bröllopsplanering, ohälsosamma mängder av mat och så lite träning som möjligt!

Jag och Linka rog på en kryssning med Eckerö-linjen. Planen var att fylla på barskåpet, och det gjorde vi med besked :) Käkade påskbord på båten också, jag blev så mätt att håret på armarna reste sej. Det kallar jag mätt.
 



Livet




Bussresan hem, gubben trodde han var Gunde Svan :)

När vi kom av båten var vi ju liks på g, liftade med busschaffören till Media Markt, styrde upp förfest utanför Restaurang Fyrislund i väntan på att Isabel skulle komma och hämta oss. Hem med grejerna och piffa oss sen ner på stan, Isabel bangde så jag och Linn tog varann under armen och gick till O'Connors (självklart). Mycket trevlig kväll med fortsättning på Etage, efterfest i Salabacke och sen taxi hem. 

I fredags var jag hyffsat piggelin faktiskt, mycket trött bara. Åkte till Patrik och Angelica och surrade skit till en början tills jag sen styrde upp oss och satte igång projekt servettillverkning. Jag strök 52 linneservetter, Angelica klippte sidenband och sydde ihop dom. Så nu är det nästan klart till bröllopet :) Det var riktigt mysigt att ha lite syjunta där faktiskt, och vi kände oss riktigt riktigt duktiga. Som tur var bjöd Angelicas mamma och pappa oss på påskmiddag så vi hade en anledning att lägga av!

Igår lagade jag mat hela dagen, duktig tjej! Linkas Andreas är här och mamma, Emil och Ingalill kom på middagsbesök. Dom sitter för övrigt på planet till Florida nu, lufter om 15 tror jag. Mycket trevlig dag igår iaf med god mat, sol och trevligt sällskap :)





 
Kolla in detta, made by Engström/Lindkvist! Vilka kvinnor!



Idag är vi bjudna till Storvreta, Linkas mamma ska göra Boeuf bourgignon som är min favoriträtt i alla kategorier :)


RSS 2.0