Semesta!

Hej där!

Tänkte lämna ett livstecken. Är hemma i Sollefteå på semester, glider runt och bara har det bra. Kommer förmodligen åka ut på Rotsidan imorrn och där finns det ingert som kommer i närheten av mottagning på tlefon eller internet. Lägger upp lite bilder ikväll kanske om jag har tid... Nu är det cocosolja på och ut i solskenet ;)


Snabbis!

Snabb uppdat!
Har precis kommit hem från jobbet. Har Isabels bil, ska bränna till Gävle och hämta henne nu, men först det här:

Rullsand igår

Tre bra låtar! Lägg till dom på era Spotify-listor vettja!


Hola!

Hola!

Är hemma en snabbis och byter kläder :)
Helgen har spenderats i solen, på Lyssnaängen och vid poolen i Storvreta! Åkte dit direkt efter jobbet i fredags, smackade i oss en familjepizza och kollade på stekta gröna tomater. Myspys! Igår var vi uppe med tuppen, packade väskan och åkte till Skarholmen. Låg där hela dagen, handlade och slängde oss i poolen med varsin öl när vi kom hem. Det är livskvalutta mina vänner!
Gjorde gorgonzolaburgare med massa smask till, jag tog bussen in till stan för lite parkhäng med Emelie och co. Mycket trevligt, satt i stadsparken och hade en trubbadur som bakgrundsmusik! När alla andra drog ut på krogen slängde jag in handduken, hade ingen lust (!!??) och såg en chans att spara lite pengar, duktig jag!!

Nu väntar jag på Linka och Andreas, idag är det Fjällnora som står på shemat. Har hört rykten om att det ska vara ruggigt varmt i vattnet där! Imorrn åker jag, Isabel och Emelie till Rullsand och beachar!Var på bio i onsdags, Eclipse! Se den, den är riktigt bra!I torsdags var jag ute och tog ett glas rosé med dom här brudarna! Evelin till höger ska vara på Bali samtidigt som oss!!

Gårdagens frulle!Jag snodde ihop scones på morgonkvisten :)Livet från den ljusa sidan mina vänner!

Bada.nu


RSS 2.0