Bloggen!

Här kommer adressen till våran blogg! Håll koll på den!!

http://narjagvarpabali.blogg.se/


Nu är det inte många timmar kvar mina vänner! Nervös som fan, konstig känsla i kroppen har aldrig upplevt något liknande! Är såååå taggad, känns verkligen att det är början på nått nytt och spännande!

Ikväll har jag, mamma, Linka, Andreas, Isabel och Rickard varit och bowlat och käkat trerätters nere på stan! Väldigt trevligt och mysigt, god mat! En perfekt avskedskväll!

Vi hörs mates! Hoppas ni får en grym hösr i Sverige, tänk på mej ibland, när jag ligger på stranden på Bali, går på surfläger i Australien, är på vinprovning i Nya Zeeland eller gamblar bort pengar i Vegas :D

PUSS PÅ ER!


1 dag kvar!

Det är verkligen ingen skämt att jag inte har mått såhär dåligt på år! Men guuuud va roligt vi hade igår! Hade avskedsfest med jobbet, mina underbara arbetskamrater! Åsa hade ordnat massa lekar och charader, mycket trevligt. Idag skulle jag skjuta mej själv om jag hade tillgång till ett vapen, usch va illa. Citerar Karin Wallin "Jag dör hellre än att må såhär" då mår man inte bra alltså!

Imorrn mina vänner lyfter vi! 9.20 går planet, tänk på mej då!!!


Lotta

Hej hörrni!

Har börjat packa, 10 kg har jag fått ihop hittills. Fattar inte vart alla mina sommarkläder har tagit vägen. Det löser sej. Snart kommer kusin Lina hit, mycket trevligt. Vi ska dricka lite vin, äta gott och packa vidare. Sen åker hon vidare imorrn till Gotland. Jag ska ha fest här hemma med jobbet, sen blir det utgång. På lördag blir det bowling och mat med nära och kära :) Mamma kommer hit och ska vinka av mej också. Kommer lägga ut en länk till våran reseblogg sen, bara vi kommer på ett namn..

Igår var det 9 år sen min moster Lotta dog.Tack för att jag får minnas dej...


Neeervööös!

Hola!

Nyss hemkommen från jobbet. Inte mycket händer i livet nu förutom jobb jobb jobb. Försöker jobba så mkt som möjligt så jag slipper vara nervös inör resan ;) Bara 4 pass kvar nu tills jag slutar på Lillgården, blandade känslor verkligen. Finns många fina människor jag kommer sakna där!

På lördag blir det fest mina vänner! Avskedsfest nummer 2! Jag, Linka och Isabel ska ha så jävla kul! Bella flyttar ju till Götet 1:a oktober så hon är inte här när jag kommer tillbaka :( Ont i magen när jag tänker den tanken, usch och fy. Kommer kräva att dom kommer hem minst varannan vecka!

 Jag och Bella plockade svamp förra veckan, sen åkte vi hem och bjöd Linka på kantarelltoast. Efter det satte jag mej vid symaskinen och la upp gardiner, vilken kvinna va?! Nästa vecka åker jag jorden runt och leker schtekarn i tre månader, snacka om kontraster!


Nostalgi!

Jag och KW i köket i Åbacken, skrikande med varsin visp i handen som mickrofon.
De va tider de!


RSS 2.0