Varmt!

Hola!

Sitter på balkongen med nymålade naglar och Spotify. Idag är det utomlandsvärme i Uppsala! Jag la mej på en filt utanför balkongen och kunde ligga i en halvtimme innan det kändes som hjärnan skulle sprängas!

Har iaf hunnit med en morgonpromenad idag, innan det blev för varmt. Nu är jag nyduschad, ska göra mej i ordning och möta Linka nere på stan när hon slutar jobba. Vi ska gå ner på Framfickan och ta ett glas vitt. Det förtjänar vi som har jobbat HELA midsommarhelgen!

Planerar att inviga dessa skönheter som jag hittade på rean på Nilsons igår. Praktiskt taget gratis!



Såhär spenderade vi söndagen, och ska spendera dom två närmsta veckorna när Linka är husvakt till sin mamma och Fred. Med start på fredag, håll i dej solen!




Sommar och sol sol sol

Hej!

Hoppas ni alla mår riktigt dåligt, ligger bakis och ångrar alla era intag igår! Själv är jag pigg som är lärka! Jobbade inatt, cyklade hem, käkade frulle och drog en storstädning på toaletten. Avloppet i duschen gjorde så jag kände mej bakis dock. Tyckte det rann undan lite dåligt när jag duschade så jag undersökte saken och det som gömdes under silen var allt annat än godis. Men som den rejäla kvinna man är tog jag tag i det och gjorde en ordentlig rensning. Nu ska jag och Andreas åka och hämta Linka på jobbet, vidare till Storvreta och mata kaniner och hamstrar kanske ta ett dopp i poolen, sen hörde jag ryktas om dragkamp i Björklinge och grillning ikväll innan jobbet.

Lev väl mina vänner! Solen skiner, vinder blåser som alltid i Uppsala, livet leker!



Syrran är här på besök, sa jag det?


Midsommar!

Midsommarafton midsommarafton, ja då är sommaren som bäst! Vi roar oss med dragspel dans och sång!
Så sant som det var sagt, Lasse-Stefanz.

Vaknade imorse, jag och Linka sprang ut och plockade blommor. Käkade sillfrulle och satt ute och pratade. Packade picknick och begav oss till Gamla Uppsala för midsommarfirade. Mycket folk, mycket barn, mycket trevligt.
Nu är vi hemma igen och ska äta tårta och sen grilla. Som ni märker gör vi inget annat än äter idag, gillart. Inatt ska jag jobba. Det blir trevligt och klirr i kassan med lite storhelg.

Sa upp mej i onsdags förresten, fick ju inte tjänstledigt för resan så jag slutar istället. Kändes lite läskigt att säga upp sej från en fast tjänst. Men samtidigt har jag jobbat där sen jag var 19 och känner att det kan vara kul med lite omväxling :) Omväxling som stavas Bali, Australien, Nya Zeeland och Los Angeles! Längtar, 3 månader kvar nu!



Hittade inga midsommarblomster så vi snodde dom planterade i farthindren.



Sillfrulle





Mammas andra Usa-klänning, från 72. Man tackar!









Folkdans blev det med!

Nu ska vi ut på balkongen och sooola och äta tårta!

Glad midsommar mina vänner!


Krokom!

 Kolla in de tta alla jämtar!

;)


Födelsedagshelg!!

Ojojoj vilken helg vi har haft!

I fredags jobbade jag kväll, när jag kom hem fick Linka sina födelsedagspresenter. Ett kollage och ett förstorat kort på oss, mycket uppskattat :D

I lördags var vi uppe med tuppen och drog till Norberg på Elvis-cafét dom har där. Mycket Elvis grejer alltså, Lindkvist köpte en kaffetermos, en ring och tre läppsyl. Allt med Elvis-tryck såklart!!
När vi kom hem styrde vi grillbuffé, som senare övergick till drinkbuffé. Satt ute heeela kvällen pratade, spelade kort och hade mysigt! Tog en taxi ner på stan och entrade Flurran. Rockbaren för hela slanten och gissa om jag och Linka taggade till när Elvis "suspicious minds" kom. En mycket trevlig kväll!


Elvis-ringen












Observera matchande plåster på foten!




The Baseballs!

Tjena alla blogglovers!

När jag fyllde år härom sist'n fick jag en biljett till The Baseballs av Linka. Igår var konserten, utomhus på Katalin. Vilket jävla drag hörrni! Vi drack öl och GT, buggade så det stog härliga till och stog inte still en sekund! Det var sån skön stämmning så ni anar inte, mycket folk och alla var på sitt bästa humör. Vi var där med Linkas mamma Rosa och hennes jobbarkompis Emelie. Är inte avundsjuk på henne, hon bor i Tierp och började jobba 7 imorse.

Fantastisk kväll igår!

Idag fyller min kära sambo år, 23 år.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LINN!!







 





The Baseballs är mina nya idoler alltså!!!




Fredagsmyyyyyyyys

Första gången vi har fredgasmys på Klarbärs, oftast brukar det vara något annat.
Har pjölt två filmer och några avsnitt av Hem till Midgård, kommer ha träningsvärk i käkarna imorrn!!


Emelie 23

God morgon!

Igår fyllde Emelie 23, det firade vi. Jag hade snackat lite med hennes kompisar om vad vi skulle hitta på. Jag drog ihop en pastasallad, Emma och Elin stog för vin och snacks. Drog med Emelie till en park i Fålhagen där Emmas klasskompisar spelade fotboll, där satt vi och hade picnick och umgicks. Mysigt värre!







 









En riktigt trevlig och mysig kväll!!

Idag ska jag träna, tror jag ska hinna med en sväng till Gränby innan och fixa Linkas födelsedagspresent, hon fyller på torsdag. Och Karin på måndag. Det är mycket nu, jag gillart!


Helgen...

Hej hej!

Gissa om jag har haft en bra helg och vecka hittils!? Började med i lördags då systrarna Sharma och jag hade grillbuffé för hela slanten! Grekiska biffar, tzatsiki, sallad, bröd you name it! Fyttirackarn vad gott det var! Emelie kom efter jobbet och vi drog ut på krogen. 100 kronor spenderade jag under kvällen. Mycket nöjd.



















Dagen efter, i söndags hoppade jag på bussen till Gimo. Var så längesen jag var där, kom hem igår och har haft världens myspys. I söndags grillade vi, hoppade studsmatta, köpte mjukglass, hälsade på Lotta, hryde film och åt snask :)







I måndags satt vi ute heeela dagen. Jag och Kristin kom på att vi skulle baka till helgen då Noah fyller 1 år. Började med kakor och kanelbullar, men när vi ändå var igång så styrde vi ihop lite mer kakor och snoddas. Som belöning efteråt käkade vi hemmafiskade kräftor från förra sommarn med aioli och toast. Kräftor är ju det godaste jag vet i alla kategorier så gissa om jag var lycklig!!

Igår hade jag en heldag med Evelina på stan. Vi köpte sallad på Cupido och satt vid ån och surrade, letade jeansshorts till henne. Cred till Evelina alltså, tror hon provade minst 20 par shorts, haha. Slutade med att hon köpte dom första hon provade.

Nu ska jag göra frukost och kolla om Linka lever, jag har varit uppe sen 7.30 och hon sover. Brukar inte höra till vanligheterna att jag är uppe innan henne...


AC/DC















'










Ojojoj!! Vilket ös det var igår! Vi hade sittplatser, men jag tror vi satt ner 1,5 låt. Krut i gammgubbarna! Spelade alla bra låtar gjorde dom, you shook me all night long var bäst :D


Redo...

Jag och Lindkvis har fläskat sol heeela dagen! Legat utanför huset, druckit kaffe, spelat kort och lyssnat på dokumentär. Har varit till Slavsta pizzeria och köpt varsin kebabrulle och sitter nu nyduschade och njuter av ett glas rött. Nu ska här piffas, målas naglar och rocka till oss för kl. 17 går bilen till Stadion!! 





Sommar!

Jag blir så lycklig mina vänner när det är så fint väder och soool! Cyklade hem från jobbet ikväll, det luktade syrén och folk satt ute på sina altaner och umgicks i solen.
Själv kom jag hem till min Linn som hade bakat rabarberpaj, vi satte oss på balkongen med kaffe och surrade. Sen kommer vi somna ikväll med ett leende på läpparna bara för att vi inser att imorgon är det torsdag och vi ska se AC/DC på Stadion i ett sommar-Stockholm!


Who's in the house?

Kolla in denhär bruden! Spola fram till 0.40 ungefär! Snacka om drogad!


SATC 2

Hola!

I torsdags var jag och kombon på Texas, käkade ribbs och drack margaritas. Efter det en Irish och sen Sex and the City 2! Se den filmen, mycket bra! Självklart hade vi våra Christian Louboutin kvällen till ära!





 



 



 


RSS 2.0