Happy!

Sinnessjukt jävla rolig helg! Har fortfarande träningsvärk i magen av allt skrattande!
Bästa på mycket länge!!


Besök!

Celebert besök från Solle och Umeå, Linn och KL! Efter en power nap och två burkar bullens korv är vi redo för en till natt i Uppsala!

Gårdagen: Vin och dansande till stängning.


Flygande jävla hundar!!

Ni som var med kvällen på Rotsidan när fladdermössen behagade dyka upp kommer således säkert ihåg vilken frekvens dom har på min hjärtinfarkts-skala. Det är inget djur jag brytt mej om så mycket egentligen, säkert eftersom jag sett typ en i hela mitt liv. Men dra mej baklänges vilka äckliga djur! När jag cyklar hem nu på kvällarna måste jag cykla genom en mörk tunnel, kan säga att jag är igenom den på 0,1 sekunder bara för att tanken slår mej precis varje gång att det kan finnas fladdermöss i den.
Som ni flesta vet så har ju jag en liten resa inbokad här framöver. I den trippen ingår Australien i 1,5 månad. Det har kommit till min kännedom att det i detta land finns fladdermöss. Inte fladdermöss som finns på Rotsidan som är ca 10 cm, nej nej. Stora jävla as som inte heter "bat" utan "fox", på svenska "flygande hundar". Dom finns tydligen överallt, till och med inne i städerna. Den senaste veckan har ungefär 4 timmar av min vakna tid gått till att oroa mej över dessa varelser. Kan ni tänka er mej gå på stan en kväll i Sydney och en flygande hund landar på ryggen och trasslar in sej i håret. Då dör jag, hoppas det blir i slutet av resan iaf.


Kräftskiva!!

Gud vilken mysig kväll vi hade i lördags! En sån kväll man kommer minnas hela livet! :) Patriks mamma och pappa hämtade mej på jobbet när jag slutade, sen styrde vi mot Vendel. Solen stekte verkligen men det hindrade ingen, vi satt ute på altanen och svettades, haha. Den lugnade sej dock lite precis när vi skulle äta. Patriks pappa, Babba, är trubadur och gryyym på gura och sång. Han äter inte kräftor så han underhöll oss andra medans vi åt! Fantastiskt! Sen blev det allsång såklart, jag skulle ju upp och jobba så var tvungen att dra ganska tidigt. Patrik skjutsade hem mej, tusen tack för det!
Vilken kväll mina vänner, underbar sommarkväll! 

 

  


I'm back!

Sollefteå i all ära men attans så skönt det är att vara tillbaka i Uppsala!
Här kostar det 30 spänn att åka två hållplatser med bussen, det är större chans att vinna 25 miljoner på triss än att det är medvind påvägen till och från jobbet, solen skiner hela dagarna men precis när jag slutar så går det i moln. I love it!

Men, jag kan verkligen inte klaga, har varit på badstranden större delen av dagen med jobbet :)
Inte en enda lugn stund har jag haft sen jag kom hem heller, gillart! Emelie och Ziga styrde upp kräftor med diverse tilltugg och alkoholFRI dryck i onsdags. Till det en massa tjöööt om vad som hänt i sommar. Igår träffades vi alla brudar som ska åka jorden runt om 5 veckor. Åt kräftor med diverse tilltugg och alkoholFRI dryck. Kommer bli en grym resa mina vänner! Nu sitter jag här och väntar på att min älskade Isabel ska komma, hon har styrt upp kräftor med diverse tilltugg och alkoholFRI dryck :) Har inte träffats på fyra veckor ungefär, och vi som brukar sitta ihop annars. Kommer bli en mysig kväll. 
Imorrn ska jag till Patrik och Angelica. Dom har styrt kräftor med diverse tilltug och alkohol(FRI??) dryck. Kommer bli så kul, Patrik och Angelicas mammor och pappor ska vara med. Tur att jag har mina extra-familjer här i Uppsala :)

Enda som fattas nu är Linka, men hon kommer på söndag hoppas jag. Då är allt som det ska vara igen!

  

 

Snyggingar :D


Emelie är kanske den mest otekniska människan jag känner! Hon hade väntat på att jag skulle komma hem i tre veckor så jag kunde föra över musik till hennes nya MP3. Hon var mycket förvånad när man inte behövde sätta in den medföljande skivan för att det skulle fungera ;)
Dagens mattips i UNT dagen till ära!


Sommarn!  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 


Jarse!

Kan hända att jag är sämst på att blogga i hela världen.. Eller nej, det är Karin Wallin. Men hur som så kanske man kan lyckas få in lite bloggrutin nu när jag börjar jobba igen. Är i skrivandets stund i Järvsö, ska åka hem ikväll. Kommer lägga upp bilder när jag är tillbaka i Uppsala :)

Nu ska vi åka och kolla på Lill-babs!


RSS 2.0