Veckan som gått

Lite uppdatering om vad som skett under veckan som skridit:

Var på Rotsidan med släkten. Riktigt mysigt hade vi i tre dagar. Låg på klipporna på madrasser och sov mest hela dagarna. Åt, sov och drack. Åt räkbuffé och rökt sik samt tacos. Underbart.

Medan vi var på Rotsidan var bror Johan på fiskesemester. Där lyckades han få en sten på fingret, skar av två senor och fick åka till Umeå och operera. Vilket ledde till att vi imorgons ak åka till Umeå för omgipsning och shopping.

Petter och Fredrik kom och hälsade på i torsdags. Dom åkte tillbaka i söndags. Helgen fördrev vi med att åka till Höga Kusten och äta, gå på stan, bli bjuden av pappa och Anki på middag i stugan och ha två efterfester hemma hos Emil och Ingalill där vi lyssnade på Bryan Adams.

Ikväll har vi fiskat. Emil fick tre abborrar, varav två inom loppet av en minut. Han fick även en bebis-sik, en sån fick Ingalill också. Jag fick två mörtar och Lina fick en. Det var riktigt mysigt där i båten kan jag säga, dom stunder jag och Lina lyckades håla våra linor från varandra i alla fall : )

Nu ska jag sova. Det är en dag imorgon också, eller egentligen är den dagen idag ser jag nu. Ska åka härifrån senast åtta och jag ska hinna duscha också.



Fisketur ikväll. Utanför båthset.

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0